02 Eylül 2014 Salı, 18:40
FİRARİ 22 KİŞİ YAKALANDI
Malatya’da son bir hafta içerisinde çeşitli suçlardan aranan toplam 22 firari yakalanırken, bunların arasında çeşitli suçlardan yargılanıp da hapis cezası almış olan 7 kişi de bulunuyor. Yakalanan 6 kişi ise hırsızlıkla suçlanıyor. 
Malatya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince son bir hafta içerisinde çeşitli suçlardan dolayı haklarında yakalama ve tutuklama kararı bulunan toplam 22 firari şahıs yakalanarak adli makamlara teslim edildi.
Yakalananlar arasında tehdit suçundan 1 yıl 10 ay 22 gün hapis cezasından dolayı Ö.Y. isimli şahıs, dolandırıcılık suçundan 3 yıl hapis cezasından dolayı F.A., parada sahtecilik suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezasından dolayı Y.A., yağma suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezasından dolayı O.T., yaralama suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezasından dolayı F.E., uyuşturucu ticareti yapma suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezasından dolayı M.B. ve S.Ş. isimli şahıslar bulunuyor.
Bu arada, otodan mazot hırsızlığından dolayı C.K. ve Y.K., bisiklet hırsızlığından dolayı Y.E.Ü., F.T., S.G. ve M.M.K. adlı şahıslar da yakalandı.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
FİRARİ 22 KİŞİ YAKALANDI