25 Şubat 2014 Salı, 13:28
FIRAT KALKINMA AJANSI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI
Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) olağan yönetim kurulu toplantısı yapılarak, gündemdeki maddeler görüşüldü.
Fırat Kalkınma Ajansı olağan yönetim kurulu toplantısı, dönemin Yönetim Kurulu Başkanı Malatya Valisi Vasip Şahin’in başkanlığında Malatya’da, Fırat Kalkınma Ajansı Hizmet Binası’nda yapıldı.
Toplantıda basın mensuplarına açıklama yapan Valisi Vasip Şahin, “Toplantıda, ajansa sunulan 2013 Yılı Doğrudan Faaliyet Desteği başvuruları, 2013 Yılı Ajans Faaliyet Raporu, Ajans İç Denetim Planlaması ve İnsan Kaynakları Raporu görüşülecektir” dedi.
Vali Şahin, FKA’nın yeni çağrı da yaptığını hatırlatıp, “Güçlü ekonomi ve güçlü alt yapı ile üretime odaklanma konularında iki konuda proje çağrısına çıkmıştık. Tanıtım toplantıları ve proje hazırlama ile kamuoyu bilgilendirme toplantıları devam ediyor. 24 Mart 2014 tarihine kadar destek programlarına başvuru yapılabilecektir” şeklinde konuştu.
Vali’nin basın açıklamasından sonra toplantı basına kapalı devam etti.
Toplantıya Vali Şahin’in yanı sıra, Bingöl Valisi İbrahim Taşyapan, Tunceli Valisi Hakan Yusuf Güner, FKA Genel Sekreter Vekili Mesut Öztop, FKA’ya bağlı iller Malatya, Elazığ, Bingöl ve Tunceli illerinden FKA yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
FIRAT KALKINMA AJANSI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI