11 Ağustos 2014 Pazartesi, 17:13
FIRATSİFED BAŞKANI ALPER BEKTAŞ:
 Fırat Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (FIRATSİFED) Başkanı Yahya Alper Bektaş, artık ülkemizin daha fazla zaman kaybetmeden asıl gündemi olan ekonomiye geri dönmesi gerektiğini bildirdi. 
Geçtiğimiz Pazar günü halk oylamasıyla yapılan cumhurbaşkanlığı seçimini değerlendiren Malatya, Elazığ, Bingöl ve Tunceli illerinin bağlı bulunduğu FIRATSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Alper Bektaş, ilk turda seçilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik etti ve ülke demokrasisi adına son derece sevindirici olduğunu vurguladı. Bektaş açıklamasında, "İş dünyası olarak önceliğimiz, siyasi istikrar sonucu elde edilen ekonomik istikrarımızın ve içinde bulunduğumuz huzur, güven ve pozitif istikrar ortamımızın devam etmesidir. Bugüne kadar milletimize çok başarılı hizmetlerde bulunmuş, ilkleri gerçekleştirmiş bir lider olan, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 12 yıllık Başbakanlık sürecinden sonra Cumhurbaşkanlığı görevine seçilmiştir. Doğrudan halk tarafından seçilen ilk Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik ediyoruz. Aynı zamanda 7 yıllık Cumhur Başkanlığı görevini başarıyla yürüten Sayın Abdullah Gül’e teşekkür ediyoruz’’dedi.
Önemli seçimlerden birinin geride bırakıldığını, artık ülkemizin daha fazla zaman kaybetmeden asıl gündemi olan ekonomiye geri dönmesi gerektiğini belirten Yahya Alper Bektaş, "Zira hem küresel iktisadi risklerin hem de yakın coğrafyamızdaki belirsizliklerin yeniden artmaya başladığı bir dönemdeyiz. Böyle bir ortamda yapısal reformlara odaklanarak ekonomik yapımızı güçlendirmeli, daha sağlam bir zeminde 2023 hedeflerimize ilerlemeliyiz. Bunun için de ülkemizde huzur ortamını güçlendirmeliyiz.
Yeni Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın hem toplumsal huzuru sağlamak, hem de reform ivmesini ülkemize yeniden kazandırmak için hükümetimize yol göstereceğine ve Meclis'imize destek olacağına inanıyoruz.’şeklinde açıklamasını tamamladı.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
FIRATSİFED BAŞKANI ALPER BEKTAŞ: