12 Haziran 2016 Pazar, 15:01
FOTOKAMP EKİBİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPTI
FOTOKAMP EKİBİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPTI
Malatya Fotoğraf ve Sinema Derneği (MAFSAD) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen fotokamp için değerlendirme toplantısı yapıldı. 
MAFSAD tarafından 2-5 Haziran 2016 tarihleri arasında Akçadağ ilçesine bağlı Levent Vadisi’nde, Fırat Kalkınma Ajansı’nın desteğiyle gerçekleştirilen 2.Uluslararası Malatya Fotokamp için değerlendirme toplantısı yapıldı. .
Toplantı hakkında konuşan MAFSAD Başkan Yardımcısı Yılmaz Konuk, Fehmi Kolçak anısına gerçekleştirdikleri fotokampın, özelde Levent Vadisi, genelde de Malatya’nın tanıtımına katkı sağlamak amacıyla yapıldığını ve her geçen yıl bu amaca daha iyi bir şekilde hizmet ettiğini belirtti. Konuk, fotokamp ekibinin güzel bir çalışlara imza attığını, 4 gün boyunca Levent Vadisi’nde doğayla baş başa birçok etkinlik gerçekleştirildiğini, katılımcıların kamptan çoğunlukla memnun ayrıldığını, bu yıl yaşanan ufak tefek aksaklıkların önümüzdeki yıl tekrar yaşanmaması için birtakım tedbirlerin konuşulduğunu söyledi. Fotokampın Malatya için önem arz eden marka bir organizasyon haline gelebileceğini aktaran Konuk, emeği geçenlere teşekkür etti.
Yapılan değerlendirmenin ardından katkılarından dolayı çalışma ekibinde yer alanlara fotokamp anısına plaket takdim edildi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
FOTOKAMP EKİBİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPTI