07 Mayıs 2015 Perşembe, 12:13
FUTBOLCULAR ŞAMPİYONLUĞU KUTLUYOR
FUTBOLCULAR ŞAMPİYONLUĞU KUTLUYOR

Y eni Malatyaspor’un şampiyonluğu sosyal medyada da geniş yer tuttu. Yeni Malatyaspor’da forma giyen birçok oyuncu sosyal medya üzerinden şampiyonluk mesajları yayınladı.

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta 66 puanla şampiyonluğunu ilan eden ve PTT 1. Lige yükselen Yeni Malatyaspor’da, futbolcular sosyal medya üzerinden şampiyonluk mesajları yayımlıyor. Yeni Malatyaspor’un futbolcularından Vedat Budak, Onur Acar, Onur Kalafat, Koray Şanlı, Emrah Kol, Osman Fırat, Teknik Direktör Feyyaz Uçar ve Kulüp Başkanı Adil Gevrek, şampiyonluk mesajları yayınladı.

Devre arası Yeni Malatyaspor’a transfer olan orta saha oyuncusu Vedat Budak, hikayenin sonuna geldiklerini söyledi. Budak,“Hikayenin sonuna geldik. Yeni Malatyaspor şampiyonnnn” diye bir mesaj yayınladı.

Yeni Malatyaspor’un Orta saha oyuncusu Onur Acar ise çektirdiği bir fotoğrafta eşi Pürnur Acar ve oğlu Ömer Acar’ı Şampiyonluk mesajlarına dahil etti. Acar, “ Napıyo bunlar ki diyor Ömer. Ama biz 3’ncü şampiyonluğumuzu kutluyoruz. Allah emek verenlerin Yar ve yardımcısı olsun” diye bir mesaj yayınladı.

Yeni Malatyaspor’un Defans oyuncusu Onur Kalafat ise, Pendikspor’a göndermede bulundu. Kalafat, “Pardon duyamıyorum şampiyon Kim? Şampiyon Malatya” diyerek 2’nci mesajını yayımladı. Kalafat, “Demek ki bizi yenip anamıza küfür etmeyle Şampiyon olunmuyormuş PENDİKLİ Arkadaş” diye bir mesaj attı.

Ligin bitimine son haftalar sakatlanan Defans oyuncusu Koray Şanlı ise, genel olarak bir mesaj yayımladı. Şanlı, “Herkes Haddini bilecek. Şampiyon Malatyam, ALLAHIM sana Şükürler olsun” diye bir mesaj yayınlayarak, sevincini dile getirdi.

Yeni Malatyaspor’da ikinci yarı forma şansı bulan golcü oyuncusu Emrah Kol ise, Şampiyonluğa vurgu yaptı. Kol, “Allah’ım sana şükürler olsun. Şampiyon Yeni Malatyaspor” diye bir mesaj yayımladı.

Yeni Malatyaspor’un Malatya’lı defans oyuncusu Osman Fırat ise Şampiyonluğu tüm Malatya halkına armağan etti. Fırat, “Şükürler olsun Allah’ım Şampiyon Malatyaspor’umuz. Şampiyonlukta emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Bu şampiyonluk bütün taraftarımıza hediyemiz olsun. ŞAMPİYON” diye bir mesaj yayınladı.

Yeni Malatyaspor Teknik patron Feyyaz Uçar ise anlamlı bir mesaj yayımladı. Uçar, “Bu büyük başarıda emeği geçen ve destek veren herkese teşekkür ederiz. PTT 1.Lig tüm Malatyalılara hayırlı uğurlu olsun” diye bir mesaj yayınladı.

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ise, emeği geçen herkese tek tek teşekkür mesajı yayımladı. Gevrek, “Şampiyonluk sürecinde bizlerden desteğini esirgemeyen Malatya Eski Valimiz Sayın Vasip Şahin ve Şimdiki Valimiz Sayın Süleyman Kamçı’ ya, Sayın Öznur Çalık, Sayın Veli Ağbaba, Sayın Ömer Faruk Öz ve diğer tüm Milletvekillerimize, Ak parti İstanbul Milletvekili Adayı Sayın Halis Dalkılıç, Chp İstanbul Milletvekili Adayı Sayın Gülay Yedekçi Arslan, her zaman her konuda gerek maddi gerek manevi desteğini esirgemeyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır’a, Battalgazi, Kale, Pütürge ve Yeşilyurt Belediye Başkanlarımıza, MASTÖB, MİAD, MADEF, MEV ve tüm Sivil Toplum Kuruluşlarımıza, Malatya Ticaret Odasına ve Esnaf ve Sanatkarlar Odasına, Esnaflarımıza, İşadamlarımıza, Eski Yönetimimize, MK grup ve Ana Sponsorumuz ESENLİK olmak üzere, Derebeyleri taraftar gurubumuza, hemşehrilerimize, Malatyaspor Yönetim kurulundaki Arkadaşlarıma, Teknik heyet ve Futbolcu Kardeşlerime, iyi ve kötü gününde destekleyen ve Dualarını esirgemeyip Malatyaspor’a gönül veren herkese teşekkür ederim. Birlik ve beraberliğimizin eseri olan bu başarıyı hayatın her aşamasında yakalayabilmek mümkün olacaktır. Şampiyonluğumuz Malatya’mıza hayırlı olsun” diye bir mesaj yayımladı./FERDİ DURDU

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
FUTBOLCULAR ŞAMPİYONLUĞU KUTLUYOR