20 Eylül 2017 Çarşamba, 13:08
Gazi ve Şehit Aileleri Yemekte Bir Araya Geldi
Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla gazi ve şehit ailelerine yemek verdi. 
Orduevi'nde düzenlenen programa Vali Ali Kaban, 2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal, İl Jandarma Komutanı Albay Şerafettin Yılmaz, Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Usta kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, şehit ve gazi yakınları katıldı. Vali Kaban yemek programında yaptığı konuşmada, 2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel'in yoğun programına rağmen gaziler ve şehit yakınlarıyla bir arada olmak istediğini söyleyerek, "Şehitlerimiz aramızdan ayrılmış görünmekle birlikte, inancımız gereği aslında aramızdan hiç ayrılmamıştır. Bir başka yaşam düzeyinde aramızda bulunmaktalar. Onlar, nurlu bir yaşamı sürdürüyorlar. Gazilerimizi bağrımıza basmak ve gazilerimizle daima temas halinde olmak istiyoruz. Gazilere her zaman kapılarının açık, onlarla olmaktan mutluluk duyuyoruz” diye konuştu. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır da ülkenin şehit ve gazilere çok şey borçlu olduğunu belirterek.”Bu gün ülkemiz büyümesine devam ediyorsa, bağımsızlığına devam ediyorsa, bayrağımız dalgalanıyorsa, her geçen gün güçlenerek refah seviyesini yükseltiyorsak bunu şehitlerimize borçluyuz, şehitliği göze almış gazilerimize borçluyuz” şeklinde konuştu.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Rasim Bulut ise ”Gazilerimiz vatanımızın bağımsızlığını ve bölünmez bütünlüğü ile milli birlik ve beraberliğimizin bekası için üstün fedakarlıklar göstererek, canı göğsünü siper etmiştir” diye konuştu
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Gazi ve Şehit Aileleri Yemekte Bir Araya Geldi