02 Temmuz 2014 Çarşamba, 15:34
GENÇ VE YILDIZ KIZLARDA KURA ÇEKİMİ YAPILDI
 Yıldız ve Genç Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası'nda kura çekimi yapıldı. 
2014 Genç Kızlar ve Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonaları'nın kura çekimi, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Beylerbeyi'ndeki binasında kulüp temsilcileri ve TFF yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirildi. 2014 Genç Kızlar ve Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonaları'nda takımlar 2.ve 3.turda karşılaşmalarını tek maç eleme usulünde oynayacak.
Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası 2. ve 3. tur maçları 5-6 Temmuz tarihlerinde, Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası 2. ve 3. Tur maçları ise 12-13 Temmuz tarihlerinde tarafsız sahalarda yapılacak.
Malatya Bayanlar Spor Kulübü, genç kızlarda Ankara, yıldız kızlarda ise Erzurum'da mücadele edecek.
Malatyalı bayanlar, yıldız kızlarda Erzurum Grubu'nda mücadele edecek. Malatya Bayanlar Spor Kulübü, 12 Temmuz'da Taşlıçay Kamu ile karşılaşacak.
Malatya Bayanlar Spor Kulübü, genç kızlarda ise Ankara Grubu'nda yer alacak. Malatyalı bayanlar, 5 Temmuz'da Gülizar Hasan Yılmaz takımı ile karşılaşacak.
Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkanı Doğan Çelebi, yıldız ve genç bayanlarda mücadele ettikleri ilk grupları birinci tamamladıklarını anımsattı.
Çelebi, Türkiye finallerinde de, gruplardaki aynı başarıyı tekrarlamak istediklerini kaydederek, Malatya'yı en iyi şekilde temsil edeceklerini dile getirdi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
GENÇ VE YILDIZ KIZLARDA KURA ÇEKİMİ YAPILDI