19 Mayıs 2015 Salı, 12:20
GENÇLİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ SÜRÜYOR

Malatya Valiliği Kutlama Komitesince yapılan ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Gençlik Haftası etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.

Malatya Valiliği Kutlama Komitesince yapılan ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen ‘Gençlik Haftası’ etkinlikleri sürüyor. Birbirinden heyecanlı müsabakalara sahne olan etkinliklere, katılımcılar büyük ilgi gösterdi. Salı günü son bulacak Gençlik Haftası etkinlikleri Satranç, Basketbol, Masa Tenisi, Bedensel Engelliler Ampute Futbol, Taekwondo, Paten ve 3x3 Sokak Basketbolu gösterileriyle devam etti.

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğüne ait Gençlik Merkezinde yapılan bilek güreşi, İp çekme, Kaşıkla Yumurta taşıma ve Çuval yarışmasında, katılımcılar gönüllerince doyasıya eğlendi. 100’e yakın katılımla ilgiyi en fazla ‘Çuval Yarışması’ gördü. Birbirinden heyecanlı geçen yarışmalar dereceye giren katılımcılara tişört, kitap seti ve çeşitli hediyeler verildi.

Etkinliklere bugünde atletizm, Yüzme yarışmaları, Briç ve Atıcılık etkinlikleriyle devam edecek. Son olarak bu akşam ‘Gençlik Haftası kutlama’ etkinlikleri içerisinde Malatya Belediyesi Konferans Salonunda ‘’ Bir Hilal Uğruna’’ adlı Çanakkale Savaşı hakkında Konferans ile son bulacak. Konferansta Çanakkale Savaşı hakkında Fotoğraf sergisi, Yaşanmış Hikayeler, Şiir Dinletisi ve Çanakkale Türkülerinin okunacağı Konferansı Şair Serdar Tuncer sunacak./FERDİ DURDU

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
GENÇLİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ SÜRÜYOR