25 Ağustos 2016 Perşembe, 12:24
Gençlik Konseyi MÜSİAD’ı ziyaret etti
Gençlik Kurulu Derneği, Gençlik Konseyi Genel Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin’i ziyaret etti. 
Ziyarette konuşan Gençlik Konseyi Genel Başkanı Ahmet Bayduz, 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminin millete, devlete, hükümete, demokrasiye, milli iradeye yapılan en büyük ihanet olduğunu söyledi. Bayduz, “Gençlik Konseyi olarak 15 Temmuz’da ve sonrasında meydanlarda olduğumuz gibi daha öncesinde de meydanlarda ve sahalardaydık. İlk kurulduğumuz günden itibaren gençlerin yanında olduk ve milletimizin özlediği gençliği yetiştirmek için büyük adımlar attık. Şu an ülkemiz için fidanlarımızı yetiştirmeye devam ediyoruz” şeklinde konuştu.
MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin ise 15 Temmuz’un karanlık bir gün olduğunu ifade etti. Balin, “Milletimizin ve gençlerimizin vakur duruşu bizleri çok mutlu etti. Bu duruş milli iradenin sağlam temellere kurulduğunu gösteriyor. Gençlerimiz artık bilinçli ve geleceğine sahip çıkan bir duyguya sahip. Bu duyguyu ve bu hissiyatı kaybetmemeleri için MÜSİAD olarak gençlerimizin sonuna kadar yanındayız” diye konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Gençlik Konseyi MÜSİAD’ı ziyaret etti