05 Ağustos 2015 Çarşamba, 17:42
Gözde Akademi Hastanesi Deneyimli Bir Kadroya Sahip
Gözde Akademi Hastanesi Deneyimli Bir Kadroya Sahip

Malatya Özel Gözde Akademi Hastanesi, Kalp ve Damar Cerrahisi'nde deneyimli bir ekiple hastalarına hizmet veriyor.

  Gözde Akademi Hastane’sinde yer alan Kalp ve Damar Cerrahisi Kliniğinin deneyimli kadrosu tarafından her türlü kalp ameliyatı başarıyla gerçekleştirilmektedir. Bunlar arasında Koroner by-pass, kalp kapak tamiri veya yapay kapakla değiştirme, kalp tümörü ve anevrizma, doğumsal olan kalp anomalilerin ameliyatları klasik ve minimal invaziv yöntemlerle başarılı şekilde uygulanmaktadır.

-Yeni başarılar gerçekleştirmeyi hedefliyor-

  Kalp ve Damar Cerrahisi kliniğimiz, alanlarında birçok ilke imza atmış rafine akademisyen kadrosu ile yeni başarıları gerçekleştirmeyi hedeflemektedir.

  Klinikte, gerek aort anevrizmaları, aort disseksiyonu ameliyatları bu konuda deneyimli bir ekip tarafından başarıyla gerçekleştiriliyor. Bunun yanında, endovasküler onarım olarak adlandırılan damar içi stent (EVAR, TEVAR) uygulaması gibi ameliyatsız çözümlerde hastalara sunuluyor.

-Bir çok ameliyat başarıyla yapılıyor-

  Akademi hastanesinde karotis (Boyun) damar hastalıklarının cerrahi tedavisi tek başına yada koroner bypass sırasında aynı seansta yapılabilmektedir.

  Periferik (Kol ve Bacak) damar hastalıklarının hem medikal, hem de cerrahi tedavisi tüm spektrumuyla yapılmaktadır.

  Toplar damar genişlemesi olarak bilinen “Varis Hastalığı”nın ilaç enjeksiyonu (skleroterapi) açık cerrahi ve lazer tedavisi de başarıyla uygulanmaktadır. Özellikle kronik böbrek yetmezlikli hastaların ihtiyaç duyduğu Arterio-Venöz fistül açılması da kliniğimizde en iyi şekliyle uygulanmaktadır.

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Gözde Akademi Hastanesi Deneyimli Bir Kadroya Sahip