05 Mayıs 2014 Pazartesi, 17:46
"GÜÇLÜ BİR TAKIMIZ, İNŞALLAH GÜLEN TARAF BİZ OLACAĞIZ"
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un kulüp basın sözcüsü Enes Perçin, Kartalspor maçında aldıkları 1-1'lik beraberlikle Play-off'u garantilediklerini anımsatarak, Play-off'larda gülen taraf olmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. 
Perçin, Kartalspor karşısında istediklerini aldıklarını ifade ederek, "Vasat bir oyun gibi görünse de güzel bir oyun ortaya koyduk. Sonuçta diğer maçların skorlarına göre bize beraberlik bile yetiyordu Play-off için. Karşılaşmanın hemen başında mağlup duruma düştük. Onun hemen telafi etmesini bildik. 1-1’lik sonuç bize yeten bir skordu. Fazla riske girecek bir şey yoktu. Allah korusun orada bir kaza gölü yeseydik, önümüzdeki maçta bizi çok ciddi anlamda sıkıntıya sokacaktı. Biz sonuçta geçmiş haftalarda şampiyonluk umudumuzu kaybettik. Şartlarımızın tamamını Play-off göre değerlendirmemiz gerekiyordu. 1 puan da bize yetti. Çok şükür Play-off’a kaldık" diye konuştu.

"PLAY-OFF'A ALIŞKIN BİR ŞEHİRİZ"
Malatya'nın Play-off'a alışkın bir şehir olduğunu dile getiren Perçin, "Play-off'a kalan muhtemel dördüncü takım Kartalspor veya Pendikspor olacak. Geçmiş Play-off dönemlerimizden çok daha agresif bir Play-off süreci bizi bekliyor. Zor geçecek bir süreç. Giresunspor şampiyon olursa biz Hatayspor veya Göztepespor ile maç yapacağız. Bu yıl statü değişti. Hem içeride hem de dışarıda maç yapacağız. Oradan çıkarsak eğer, diğer grubun finale kalan takımıyla karşılaşacağız. Zor bir dönem. Play-off’ta iyi olmanız ve ya başarılı olmak çok fazla etkilemiyor. İnşallah Malatya’mızın yazgısında şampiyon olmak vardır. Önümüzdeki 10-15 günlük süreçte çok çalışmamız gerekiyor. Yönetim olarak ve şehir olarak kenetlenmemiz gerekiyor. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımızın olduğu bir dönemdeyiz. Bu iş birlik ve beraberlik işidir. Sözün bittiği bir yer. Güçlü bir takımız. İnşallah güzel taraf biz olacağız" şeklinde konuştu.

"İYİ BİR İVME YAKALADIK"
Perçin, takımda iyi bir havanın olduğunu ve bunun Play-off'a da yansıyacağına inandığını kaydederek, şunları söyledi: 
"Biz sezon başından beri olumsuz kötü sonuçlar aldık. Takım hak ettiğimiz yerde değiliz. Hiçbir zaman takımın içinde kötü bir hava olmadı. Takım olarak geçekten iyi bir takımız. Kaliteli futbolculara sahibiz. Cafer Hoca ile güzel bir ivme yakaladık. Bizim gittiğimiz bütün deplasmanlar da, oynadığımız takımların söyledikleri tek bir şey vardı. Sizden daha güçlü bir takımla oynamadık. Sizin dışınızda mücadele veren bir takımla karşılaşmadık. Biz bunu maalesef skora yansıtamadık. Bu kalan kısa dönemde de bu gücümüzü, birlikteliğimizi korumamız lazım. Futbolcularımızın içinde hiçbir sıkıntı yok. Sakat veya cezalı oyuncumuz bulunmuyor. Bu birlikteliği hat safhaya çıkarıp şampiyonluğa uzanmalıyız. Zaten en iyi motive olan takım şampiyon olacaktır.”

"ÇIKIP, NORMAL OYUNUMUZU OYNAYACAĞIZ"
Ligin son haftasında deplasmanda Giresunspor ile karşılaşacaklarını ifade eden Perçin, "Giresunspor karşısında iyi mücadele etmek için gideceğiz. Play-off’a hazırlık maçlarından biri olacak bizim için. As bir kadroyla kıran kırana mücadele etmemiz gereken bir maç değil bence. Cafer hocamızda bu süreci düşünmüştür. Biz normal bir takım gibi çıkıp oyunumuzu oynayacağız. Tabii ki galip istiyoruz. Herhangi bir vebal almadan biz elimizden geleni yapıp, mücadelemizi göstereceğiz" dedi.

5_MAYIS_YENI_MALATYASPOR_ENES_PERCIN paylaşan: metinkayatv
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
"GÜÇLÜ BİR TAKIMIZ, İNŞALLAH GÜLEN TARAF BİZ OLACAĞIZ"