26 Ağustos 2016 Cuma, 09:31
Gümrük Bakanı Tüfenkci’den Kılıçdaroğlu’na geçmiş olsun telefonu
Gümrük Bakanı Tüfenkci’den Kılıçdaroğlu’na geçmiş olsun telefonu
 CHP konvoyuna yapılan saldırı girişiminin ardından CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini ileten Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, “Birlik, beraberlik tablosundan rahatsız olanlar, bunu çekemeyenler CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na karşı bir terör eylemi gerçekleştirdiler” dedi. 
Malatya’da TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir dizi programa katılan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Artvin'in Şavşat ilçesi Yanıklı Köyü yakınlarında CHP konvoyuna yapılan terör saldırısına değindi. 15 Temmuz darbe girişiminde önemli bir tablonun ortaya çıktığını ifade eden Bakan Tüfenkci, “Bu birlik, beraberlik tablosundan rahatsız olanlar, bunu çekemeyenler CHP Genel Başkanına karşı bir terör eylemi gerçekleştirdiler. Bu terör eylemini yapanlar PKK’dır. Amaçları bu tablonun yaşanmamasıdır, provokasyonlar yaparak insanlar arasındaki siyasi görüş ayrılıkları, etnik kimlikleri körükleyerek insanları birbirleriyle kavga eder hale getirmektir. Ama Allah'a hamdolsun bunu başaramayacaklar" şeklinde konuştu.
Milletin ferasetinin bu provokasyonları önleyeceğini kaydeden Tüfenkci, haberi alır almaz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini ilettiklerini söyledi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Gümrük Bakanı Tüfenkci’den Kılıçdaroğlu’na geçmiş olsun telefonu