23 Ocak 2014 Perşembe, 17:21
GÜRKAN: “DURMAK YOK YOLA DEVAM”
GÜRKAN: “DURMAK YOK YOLA DEVAM”
Malatya’nın Battalgazi Belediye Başkanı ve 30 Mart seçiminde AK Parti’den merkez ilçe Battalgazi Belediye Başkanlığı adayı Selahattin Gürkan, “Her şey Türkiye için. Her şey Malatya ve Battalgazi için. Durmak yok yola devam” dedi.
Tekrar aday gösterilmesi nedeniyle duygularını dile getiren Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, şunları söyledi:
“28 Mart 2004 seçimlerinde bağımsız, 29 Mart 2009 seçimlerinde ise AK Parti’den iki dönem üst üste Battalgazi Belediye Başkanı seçildim. Bize, sınırları, nüfusu ve sorumluluğu büyüyen Battalgazi’de yeniden görev verilmesi sürecinde desteğini, emeğini ve duasını esirgemeyen tüm insanlarımıza teşekkür ediyorum. Büyükşehir Yasası ile Battalgazi ilçemiz Malatya’nın merkez ilçesi oldu. Bu vesileyle AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, hükümetimize, TBMM’deki milletvekillerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Tabii bu aday adaylığı sürecinde gerek partimizin yetkili organları ve görevli kişilerin gerek vatandaşımızın büyük desteği teveccühünü görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hemşehrilerimizin duaları, manevi destekleri ve kalpleri ile bizimle birlikte olduğunu bilmek büyük güç vermiştir. Bugün ismimiz üzerinden böyle bir kararla yola devam edilmesi bu düşünsel ve duygusal uyum ve birliğin tezahürüdür. Niyet hayır, Akıbet hayır. Hırs amaca giden her yolu mubah, meşru sayar. Azim amaca gitmenin yolu çalışmak ve tevekkül etmek sayar. Çok şükür ki bizler azmedenlerden, bahşedilen sağlıklı nefesle çalışmak için tüm gayretini ortaya koyanlar olduk. Allah kimsenin emeğini boşta bırakmaz. Şüphesiz bilmediklerimizi bilir, görmediklerimizi görür. Bundan sonraki süreçte birlikte çok çalışacağız. Yaptıklarımızın rehaveti ile değil, yapacaklarımızın heyecanı ile yola devam edeceğiz. Büyük geçmişimize, Büyükşehir’imize, büyük hayallerimize uzanan işler gerçekleştireceğiz sizinle, hepimiz için, hep birlikte. “Her şey Türkiye için. Her şey Malatya ve Battalgazi için. Durmak yok yola devam.”
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
GÜRKAN: “DURMAK YOK YOLA DEVAM”