24 Ocak 2014 Cuma, 14:46
GÜRKAN “HER ZAMAN BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE BULUNACAĞIZ.“
GÜRKAN “HER ZAMAN BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE BULUNACAĞIZ.“

Battalgazi Belediye Başkanı ve  Ak Parti Battalgazi Belediye Başka Adayı Selahattin Gürkan, Malatya’nın Büyükşehir olması nedeniyle kapanan Orduzu Belediyesi, Hanımınçiftliği Belediyesi, Hasırcı Belediyesi ve Hatunsuyu Belediye Başkanlarını ziyaret etti.

Ziyaretlerde  Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a Hanımın çiftliği Belediye Başkanı A. Vahap Şerefhanlı, Yaygın Belediye Başkanı İrfan Karataş ve partililer eşlik ettiler.

Başkan Gürkan ziyaret konuşmalarında birlik ve beraberlik mesajları vererek “Görev yapığımız süre içerisinde sürekli belediye başkanlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde ortak akılla yönettik. Fikirlerin ve düşüncelerini almaktan haz duyduk. Bundan sonra da  ortak akılla yöneteceğimize inanıyorum.  Belediye Başkanlarımızla birlikte ortak ittifak etme noktasında ön çalışmalar ve istişareler yapacağız. Battalgazi’de 16 aday adayı bir hizmet yarışı içerisinde olduk. Arkadaşlarımızın hepsi birbirinden üstün ve kaliteli yetenekleriyle ve davranışlarıyla geçtiğimiz üç aylık süreç içerisinde aday adaylıklarını birbirini incitmeden , kırmadan gerçekleştirmiştir.  Bu da aday aday adaylarımızın  Ak Parti ruhuna ve felsefesine ne kadar uygun hareket ettiklerinin bir göstergesidir. Bundan sonraki süreçte bizler el ele vererek Battalgazi bölgemizde rekor sayılabilecek bir oy oranı ile  bu memlekete hizmet etme yolunda birlikte hareket edeceğiz. Bu yıl  gitmedik mahalle çalmadık kapı bırakmayacağız. Halkımız için elimizden gelen tüm  gayreti yapıp  birlik ve beraberliğimizi koruyacağız“ şeklinde konuştu.

Başkan Gürkan’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren belediye başkanları Başkan Gürkan’a hayırlı olsun dileklerinde bulunarak her zaman yanında olacaklarını ifade ettiler.

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
GÜRKAN “HER ZAMAN BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE BULUNACAĞIZ.“