12 Şubat 2014 Çarşamba, 14:56
GÜRKAN: “DURMAK YOK YOLA DEVAM”
 Malatya merkez ilçe Battalgazi Belediye Başkanı ve Battalgazi Belediye Başkanlığı adayı Selahattin Gürkan, halkın dua ve destekleriyle göreve gelip, ‘Durman Yok Yola Devam’ anlayışıyla hizmete devam edeceklerini söyledi.
Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Gürkan, AK Parti heyetiyle birlikte Halep Caddesi esnafını ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla uzun süre sohbet eden Gürkan, yerel seçimde destek istedi.
Vatandaş ve esnafın yoğun ilgisi eşliğinde ziyaretlerini gerçekleştiren Gürkan, 30 Mart yerel seçimlerinde yeniden göreve gelerek, hizmete devam edeceklerini söyledi.
Battalgazi’de güzel hizmetlere imza attıklarını anımsatan Selahattin Gürkan, “Vatandaşlarımızda, onlar belediye başkanı olacakmış gibi bir teveccüh, bir gayret ve bir çaba var. ‘Aman boş durmayalım gayret edelim’ diyerek, destek veriyorlar. Demek ki bu toplum, bu millet, bu halk ve bu insanlar kendisine hizmet edeni takdir etme duygusuna sahiptir. Hiç kimsenin emeği zayi olmaz” dedi.
Gürkan, vatandaşların kendilerine gösterdiği ilgiden memnun olduklarını kaydederek, “Biz de vatandaşlarımıza inanıyoruz. Halkın güvenine layık olmaya devam edeceğiz. Bu halkın dualarıyla buraya geldik. Bundan sonra da onların duaları, tercih ve teveccühleriyle inşallah Türkiye'de rekor kıran bir oyla Belediye Başkanı seçildiğimizde hemen akabinde ‘durmak yok yola devam’ diyoruz” ifadelerini kullandı.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
GÜRKAN: “DURMAK YOK YOLA DEVAM”