16 Nisan 2015 Perşembe, 13:10
GÜRKAN'DAN, FENDOĞLU VE ÖZAL MESAJLARI
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Hamit Fendoğlu ve Turgut Özal’ın ölüm yıl dönümü dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı. 
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Türkiye Cumhuriyeti’nin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın 22. ölüm yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Bugün Malatya’nın onuru ve gururu, Türkiye Cumhuriyeti’nin 8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ın vefatının 22. Yıl dönümüdür. Acısı hala dün gibi taze ve yokluğu her zaman fark edilen özellikli bir liderdi. Türk siyaset tarihine yeni bir vizyon, yeni bir misyon kazandıran merhum Özal, her alanda Türkiye’ye çağ atlatmıştır. Özal’ın açtığı yolda emin adımlarla ilerleyen Türkiye Cumhuriyeti, bölgesinde parlayan yıldız, rakiplerinin yakinen izlediği bir ülke konumuna gelmiştir. Bugün aramızda olmasa da, fikirleri ve hedefleri daima bize yol gösterecektir. Bir Malatyalı lider olması dolayısıyla da gurur ve onur duyduğumuz merhum Turgut Özal’ı vefatının 22. yıl dönümünde saygı, rahmet ve şükranla anıyorum” ifadelerine yer verdi.
“MERHUM FENDOĞLU, MERT BİR SİYASETÇİYDİ”
Başkan Gürkan, Malatya Belediyesi eski başkanlarından ve milletvekillerinden olan Hamit Fendoğlu’nun vefatının 37. Yıl dönümü dolayısıyla da bir mesaj yayınladı. Başkan Gürkan mesajında, “Bugün aynı zamanda Malatya Belediyesi eski başkanlarından ve milletvekillerinden Hamit Fendoğlu’nun vefatının 37. Yıl dönümüdür. Bundan 37 yıl önce bombalı bir saldırı sonucu gelini ve iki torunu ile birlikte vefat eden merhum Hamit Fendoğlu, Türk siyasetine mert kişiliği ile damgasını vuran bir siyasetçiydi. Merhum Hamit Fendoğlu’nu vefatının 37. Yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyorum” dedi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
GÜRKAN'DAN, FENDOĞLU VE ÖZAL MESAJLARI