17 Ağustos 2014 Pazar, 15:09
GÜRKAN’IN AĞABEYİ TOPRAĞA VERİLDİ
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın vefat eden ağabeyi İsmail Gürkan, son yolculuğuna uğurlandı. 
Geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın ağabeyi İsmail Gürkan için Ali Baba Mezarlığı’nda cenaze namazı kılındı.
Battalgazi İlçe Müftüsü M. Emin Enenç’in kıldırdığı cenaze namazına, Vali Vasip Şahin, 2. Ordu Komutanlığı görevinden Ege Ordu Komutanlığı görevine atanan Orgeneral Galip Mendi, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Battalgazi Kaymakamı Asalet Karabulut, Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Arif Emecen, AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkci, TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, bazı kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin yanı sıra Battalgazi Belediye personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın ağabeyi İsmail Gürkan, Ali Baba Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından Karahan Mezarlığı’na getirilerek, burada toprağa verildi. Burada yapılan dua sonrası, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Gürkan ailesi, taziyeleri kabul etti.
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın ağabeyi İsmail Gürkan için Battalgazi Karahan Mahallesi’nde bulunan baba evinde Salı günü öğle namazını müteakip mevlit okutulacağı belirtildi.
TÜRKEŞ’E YAKIN İSİMDİ
Bu arada, Ankara Hukuk Fakültesi ile Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi mezunu olan, uzun yıllar başkentte bürokrat olarak görev yapan 68 yaşındaki İsmail Gürkan, bir süredir Malatya Devlet Hastanesi'nde solunum yetmezliği nedeniyle tedavi görüyordu. Bekar olan İsmail Gürkan, merhum MHP lideri Alpaslan Türkeş'in yakın çevresindeki isimlerden biriydi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
GÜRKAN’IN AĞABEYİ TOPRAĞA VERİLDİ