17 Şubat 2014 Pazartesi, 12:18
GÜVEN'E MALATYA'DAN DESTEK

MALATYA BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI OLARAK GÖREV YAPTI...

Ak Parti Afşin belediye başkan adayı Mehmet Fatih Güven'in seçim bürosu açıldı.

Açılışta Güven'i Malatyalılar yalnız bırakmadı. Konvoyla yola çıkan Malatyalılar açılışa katıldı. Malatya belediye başkan yardımcılığı görevinden istifa eden Mehmet Fatih Güven Afşin'de aday adayı olmuştu. Ak Parti Güven'i Afşin'de belediye başkan adayı gösterdi.

Güven'in seçim bürosu açılışına Malatya eski Milletvekili İhsan Koca, Malatya Belediye başkan yardımcısı Ertan Mumcu, Ramazan Bozkurt, Münir Özpolat  ve çok sayıda Malatyalı katıldı.

GÜRÜN SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI

Malatyalılar Ak Parti Gürün seçim bürosu açılışına da katıldı. Eyüp Sağlam "Mehmet Aktaş başkanımız seçimi bitirmiş, hayırlı olsun" dedi.

AKÇADAĞ'DA AĞIRLAMA

Eyüp Sağlam"İstanbul vekilimiz Osman Boyraz, Nuh Boyraz ve Akçadağ teşkilatımızla Sarıhacı'da da nostaljik bir kahvaltı yaptık"dedi.

MEHMET FATİH GÜVEN KİMDİR ?

1968 yılında Afşin / K.Maraş’ ta doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afşin’de tamamladı. Lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat bölümünde, Yüksek lisan eğitimini ise Bahçeşehir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsünde, KENTSEL SİSTEMLER VE ULAŞTIRMA YÖNETİMİ alanında tamamladı. Küreselleşme Sürecinde Sakin Şehir Hareketinin Metropoliten Kentlerde Uyunabilirliği konusunda araştırma yaptı.

Meslek hayatına 1994 yılında Gelirler Genel Müdürlüğünde Vergi Denetmen Yardımcısı olarak başladı. 1997 yılında Vergi Denetmenliğine atandı. 1997-2005 yılları arasında Malatya Vergi Denetmenleri Başkanlığı sorumluluk alanında bulunan illerde Bakanlık onayı ile vergi incelemesi, teftiş ve soruşturmalar yaptı. 2005 yılında Gelir İdaresinin yeniden yapılandırılması çalışmaları kapsamında kurulan Malatya Vergi Dairesi Başkanlığına bağlı Denetim Koordinasyon Müdürlüğünün kuruluş çalışmalarında bulundu. 2006-2009 yılları arasında Vergi Denetmenleri Başkanlığı yaptı. 2009 mahalli seçimlerinin ardından Temmuz 2009 tarihinde Malatya Belediyesi Başkan yardımcısı olarak atandı.

Malatya belediyesi kurumsal yapısının sağlıklı hale getirilmesi ve işlerlik kazanması konularında çalıştı. Mali İşler, Gelir, Makine İkmal, İhale, Satın Alma, Bilgi İşlem, idari işler, Emlak ve İstimlak müdürlüklerinin reorganizasyon çalışmalarını yaptı. Mesleki dergilerde vergi konusunda makaleleri yayımlandı. Malatya Belediyesi Kent Bilgi Sistemi (Yönetim Bilgi Sistemi ve Coğrafi Bilgi Sistemi – E-İmar, Kent Rehberi vb.) ve Altyapı Bilgi Sisteminin kurulması ve işlerlik kazanması için çalışmalarda bulunan Mehmet Fatih Güven, evli ve iki çocuk babasıdır.

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
GÜVEN'E MALATYA'DAN DESTEK