01 Haziran 2015 Pazartesi, 10:19
GÜVERCİN MESELESİ GECEYE DEHŞET SAÇTI

 Güvercin meselesi nedeniyle bir süre önce çıkan kavgada yaralanan şüpheli, husumetli olduğu aileye karşı silah kullanırken, işyerlerine ve evlere de saçma isabet etti. Olayda 3 kişi saçma isabeti nedeniyle hafif derecede yaralandı ve ilk müdahaleden sonra taburcu edildiler. .

Olay, dün akşam saat 20.30 sularında Aşağıbağlar Mahallesi Kuyuönü mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, bir süre önce güvercin meselesi nedeniyle çıkan silahlı kavgada yaralanan Fatih T. adlı şüpheli bir otomobile binerek yanına aldığı pompalı tüfekle husumetli olduğu ailenin evinin bulunduğu sokakta av tüfeği ile ateş açtı. Sokak içinde silahla ateş açan şüpheli şahıs, husumetli olduğu aileye ait 23 plakalı otomobile arkadan av tüfeği ile ateş açınca, cadde üzerinde bulunan CHP İl Başkanı Enver Kiraz’a ait işyerinin önündeki soğuk içecek dolabına 3 adet saçma isabet etti. Bu esnada işyerinde çalışan Ersan Mor (50) adlı şahısın kafasının sağ tarafına 1 adet saçma isabet etti. Hastaneye götürülen Ersan Mor, ayakta tedavi olduktan sonar tekrar taburcu edildi.

Bir süre sonra olay yerine yeniden gelen 23 plakalı araçta bulunan Muhammed adlı şahıs ile yanında bulunan bir bayanında pompalı ile arkadan ateş açılması nedeniyle hafif derecede yaralandıkları belirlendi. Bu şahıslarda ambulansla hastaneye kaldırıldı ve ayakta tedavi edilerek taburcu edildiler.

Çok sayıda polis ekibi silahlı saldırgan Fatih T. adlı şüpheliyi yakalamak için bölgede çalışma başlattı. Özalper mahallesinde polis ekibinin gördüğü saldırganın bulunduğu araç, kovalamaca sonucunda kaçarak izini kaybettirdi.

Saldırıya uğrayan ailenin de karşı tarafa karşılık verme ihtimali nedeniyle bölgede polis ekipleri alarma geçti.

Sokak içinde bulunan bazı evlere saçma isabet ettiği belirtilirken, olayın kısa bir süre önce güvercin meselesi nedeniyle 1 kişinin silahla yaralanması olayının devamı olduğu öğrenildi.

Çok sayıda ekip, silahlı saldırganı yakalamak için çalışmasını sürdürüyor.

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
GÜVERCİN MESELESİ GECEYE DEHŞET SAÇTI