09 Nisan 2014 Çarşamba, 19:19
HABABAM SINIFI, YENİ MALATYASPOR ANTRENMANINA KAÇTI
Türk sinemasının efsanelerinden Hababam Sınıfı filminin oyuncuları Dilaver Gür, Ercan Gezmiş ve Dinçay Çetindamar, Yeni Malatyaspor antrenmanını ziyaret ederek, takıma Hatayspor maçı öncesi moral verdi. 
Pazar günü Malatya İnönü Stadı'nda Hatayspor ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını TFF Antrenman Sahası'nda teknik direktör Cafer Aydın yönetiminde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Zorlu karşılaşma öncesi antrenmanı ziyaret eden Hababam Sınıfı'nın oyuncuları, takıma başarılar diledi.

GÜR: "YENİ MALATYASPOR'UN YANINDAYIZ"
Hababam Sınıfı filminin Malatyalı oyuncusu Dilaver Gür, her zaman Yeni Malatyaspor'un yanında olduklarını belirterek, "Daha önce de Uluslar Arası Film Festivali için Malatya'ya gelmiştik. Malatyaspor maçına da gitmiştik. Hatta uğurlu gelmiştik. İnşallah Hatayspor maçında da her ne kadar 3 kişi olsak da, hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için hareket ediyoruz. Diğer arkadaşlarımızın da gönlü burada. İnşallah şampiyonluk yolunda bir adım daha atmış olacaklar. Hatayspor maçı öncesi hem hocamıza hem de futbolcularımıza başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu.  
GEZMİŞ: "ŞAMPİYONLUKTA DA TAM KADRO GELECEĞİZ"
Yeni Malatyaspor'un şampiyon olması halinde tam kadro Malatya'ya geleceklerini ifade eden Ercan Gezmiş, "Hababam Sınıfı bu hafta Hatayspor maçı için de uğurlu gelecek inşallah. Zaten hocamız takımı iyi hazırlıyor. İnşallah şampiyonlukta da tam kadro Malatya’ya geleceğiz" dedi.

ÇETİNDAMAR: "HABABAM SINIFI MALATYA'YI ÇOK SEVDİ"
Dinçay Çetindamar ise Yeni Malatyaspor'a, Hatayspor maçı öncesi uğur getirmek amacıyla ziyarette bulunduklarını kaydederek, "Malatya’ya her geldiğimizde maça uğur getiriyoruz. Her geldiğimiz maçta 3 puan alıyoruz. Şimdi karar verdik. Hababam Sınıfı tam kadrosunu Malatyaspor’un şampiyonluğunda buraya getireceğiz. Malatya bizi çok sevdi. Hababam Sınıfı da Malatya’yı çok sevdi" diye konuştu.
Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cafer Aydın da, Hababam Sınıfı oyuncularına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, uzun yıllar ekranlarda seyrettikleri oyuncuları antrenmanda görünce çok şaşırdıklarını ifade etti.
Öte yandan Dilaver Gür, Cafer Aydın'a Hababam Sınıfı oyuncularının Yeni Malatyaspor maçında çektirdikleri fotoğrafı da hediye etti.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
HABABAM SINIFI, YENİ MALATYASPOR ANTRENMANINA KAÇTI