09 Mart 2015 Pazartesi, 18:10
HACETTEPE MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRDÜ

Yeni Malatyaspor, Hacettepespor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Ligin 30. haftasında 13 Mart Cuma günü Malatya İnönü Stadı'nda Ankara ekibi Hacettepespor ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor, TFF Antrenman Sahası'nda çalışmalarına devam etti.

Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda kısa pas ve top kapma çalışmasıyla devam etti. Yarı alanda pas çalışmasıyla devam eden antrenman, çift kale maçla sona erdi. Takımda hafif sakatlıkları bulunan İrfan Başaran ile Sadık Çiftpınar takımdan ayrı, masör kontrolünde çalıştı. Sakatlığı nedeniyle tedavisi devam eden Samed Kartal ise antrenmanda yer almadı.

 

"Her maç final niteliği taşıyor"

Antrenman sonrası gazetecilere açıklamada bulunan orta saha oyuncusu İrfan Başaran, sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalıştığını, Hacettepespor maçına yetişmek için yoğun bir tedavi programından geçtiğini söyledi.

Ligin 29. haftasını bay geçmelerine rağmen liderliklerini sürdürdüklerini dile getiren Başaran, "Ligin boyu kısalmaya başladı. Artık her maç final niteliği taşıyor. Şuanda grupta lider durumdayız ve bunu sürdürmek istiyoruz" dedi.

Tecrübeli futbolcu, Hacettepespor ile önemli bir karşılaşma oynayacaklarını belirterek, "Tarsus İdman Yurdu ile deplasmanda 1-1 berabere kaldık. Sonuçta zorlu deplasmandan 1 puanla döndük. Şuanda kritik bir dönemdeyiz. Telafisi olmayan haftalardayız ve birbirinden önemli maçlar oynayacağız. Biz, Allah'ın izniyle şampiyon olacağız" ifadelerini kullandı.

Başaran, taraftarları Hecettepespor maçında tribüne beklediklerini kaydederek, "Rakiplerimizin maçları ya da ne yaptıkları bizi ilgilendirmiyor. Biz, kalan 9 maçımızı kazanıp, şampiyon olmak istiyoruz. Kendi göbeğimizi kendimiz kesmek istiyoruz. Bu kritik dönemde Hacettepespor ile sahamızda zorlu ve önemli bir karşılaşma oynayacağız. Uzun zamandır ayrı kaldığımız taraftarlarımızı tribüne bekliyoruz" diye konuştu./FERDİ DURDU

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
HACETTEPE MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRDÜ