26 Kasım 2015 Perşembe, 16:34
HAKAN KAHTALI:“ÇİFTE SEVİNÇ YAŞIYORUZ”
HAKAN KAHTALI:“ÇİFTE SEVİNÇ YAŞIYORUZ”
AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, yeni kabinede Malatyalı bir bakanın yer almasını gururla karşıladıklarını ifade etti. 
Başkan Kahtalı, Gümrük ve Ticaret Bakanı olan Bülent Tüfenkci’nin AK Parti’nin kuruluşundan bu yana hizmet verdiğini ve uzun yıllar il başkanlığı yaptığını hatırlattı. Kahtalı, “19 yıllık özlem sona erdi. Gümrük ve Ticaret Bakanı olan Sayın Bülent Tüfenkci’nin Malatya’ya çok faydalı hizmetler yapacağına yürekten inanıyor, kendilerine başarılar diliyorum. Son yıllarda yaptığı atılımlara adından sıkça söz ettiren Malatya’mızın Allah’ın izniyle sesinin artık daha gür çıkacağına olan inancımız ise tam” ifadelerine yer verdi. Malatya’nın hükümette bir bakan ile temsil edilmesinin kent açısından oldukça faydalı olacağını belirten Başkan Kahtalı, “Gümrük ve Ticaret Bakanımız Bülent Tüfenkci, Malatya’nın sorunlarını yakından bilmektedir. Dolayısıyla değerli Bakanımızın, şehrimize her alanda katkı sağlayacağı inancındayım. Rabbim kendisini çıktığı bu yolda utandırmasın inşallah” değerlendirmelerinde bulundu. Bülent Tüfenkci’nin Malatya yatırımlarına da önemli katkılar sağlayacağına dikkat çeken Hakan Kahtalı, “Güçlü bir iktidar, güçlü bir hükümet kuruldu. Bu durum Malatya için tarihi bir fırsat. Gümrük ve Ticaret Bakanımız Bülent Bey’in de dile getirdiği gibi milletimizden aldığımız destek ile Türkiye’yi daha iyi bir noktaya taşımak için gayretlerimiz devam edecek inşallah” ifadelerini kullandı.
CUMHURBAŞKANI VE BAŞBAKAN’A TEŞEKKÜR
Kahtalı, AK Parti Malatya İl Teşkilatından gelen bir isim olan Bülent Tüfenkci’nin önce milletvekilliği ardından da Gümrük ve Ticaret Bakanlığı görevine getirilmesi dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na teşekkür etti. Kahtalı, "Bu görevi uzun yıllar il başkanlığımızı yapan ve teşkilatımızdan gelen bir ismin üstlenmiş olması bizleri ayrıca mutlu etmiş, bize çifte sevinç yaşatmıştır. Bakanımızın öncülüğünde Malatya’mız, daha güzel çalışmalara imza atacaktır. Özellikle bizlere 19 yıl aradan sonra bu sevinci yaşatan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na teşekkürlerimi sunuyorum. Allah hepsinden razı olsun. İnşallah Bakanımız, bu yetki ve görevi layıkıyla hizmete dönüştürecektir” diye duygularını dile getirdi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
HAKAN KAHTALI:“ÇİFTE SEVİNÇ YAŞIYORUZ”