04 Şubat 2015 Çarşamba, 16:09
"HAKEM İSTATİSTİĞİ YAPACAĞIZ"

 Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta bu sezon hakem hataları nedeniyle puan kayıpları yaşayan Yeni Malatyaspor kulübü, bundan sonraki süreçte hakem istatistiği tutma kararı aldı.

  Son olarak Tokatspor ile Malatya İnönü Stadı’nda oynanan karşılaşmayı 9 kişi tamamlayan sarı kırmızılılar, ilerleyen haftalarda bu tür durumlarla karşı karşıya kalmamak için hakemlerin performanslarını takip ederek, hakem istatistiği yapacak.

  Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Yeni Malatyaspor Kulüp Basın Sözcüsü Selim Pilten, “Geçen hafta aleyhimize gösterilen 8 sarı ve 1 kırmızı kartla birlikte verilen 2 penaltıya rağmen yenilmeyen takımımız, son hafta da evimizde oynadığımız Tokatspor maçında 2 kırmızı kart görmüş ve maç 2-2 sonuçlanmıştır. Kartların gösterilme dakikalarına dikkatinizi çekmek isterim; maç 1-1 devam ederken 31. dakikada kasıt içermeyen bir ikili mücadelede orta hakemin oyuncumuza kırmızı kart göstermesinin üzerine, eksik kalmamıza rağmen 2-1 öne geçen ekibimize 60. dakika da ikinci kırmızının gösterilmesi manidardır. Ligde kalma mücadelesi veren Tokatspor ile şampiyonluğa oynayan Yeni Malatyasporumuzun maçının genç ve tecrübesiz hakem Levent Balcı'ya verilmesi çok garip. Maçın skoru hem üst, hem de alt sıraları ilgilendiriyor. Ligdeki diğer takımların da mağdur edilmemesi için hakem atamalarının özenli yapılması gerekiyor. Bu maçtan sonra ligdeki bütün hakemlerin performanslarını takip edeceğiz, adeta hakem istatistiği yapacağız. Görevine yeni başlayan Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Yusuf Namoğlu'na güvenimiz tam. Sayın Namoğlu zaman içerisinde gerekli huzuru sağlayacaktır” dedi. /FERDİ DURDU

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
"HAKEM İSTATİSTİĞİ YAPACAĞIZ"