01 Mayıs 2015 Cuma, 18:12
HALK OYUNLARI EKİPLERİ ŞAMPİYONAYA HAZIRLANIYOR

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu 2015 yılı faaliyet programında yer alan Gençler Türkiye Şampiyonasına, Malatya’dan birinci olan Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü ve Kurhan Spor Kulübü halk oyunu ekipleri katılacak.

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu 2015 yılı faaliyet programında yer alan Gençler Türkiye Şampiyonası, Erzurum’da yapılacak. 22-24 Mayıs 2015 tarihinde Erzurum’da düzenlenen olan Gençler Türkiye Şampiyonasına, Malatya’dan iki ekip katılacak. Malatya'yı, Malatya Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü ve Kurhan Spor Kulübü’nün temsil edeceği şampiyonaya, gençler iddialı şekilde hazırlıklarını sürdürüyor. Şampiyonaya düzenlemeli ve düzenlemesiz dalda katılacak olan gönüllü gençler, Şampiyon olarak Malatya’ya dönmek istiyor.

Malatya Halk Oyunları İl Temsilcisi Metin Seçer, Şampiyonadan Türkiye dereceleri ile döneceklerini söyledi. Şampiyonadan başarı ile dönmek istediklerini dile getiren Malatya Halk Oyunları İl Temsilcisi Metin Seçer, “Malatya’dan gençlerimiz gruplarında birinci olarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar. Gençlerde, iki ekibimizle Türkiye Şampiyonasına katılacağız. Erzurum’da yapılacak olan şampiyonadan başarı ile dönmek istiyoruz. O doğrultuda çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. İnşallah güzel başarılarla ilimize döneriz” dedi./FERDİ DURDU

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
HALK OYUNLARI EKİPLERİ ŞAMPİYONAYA HAZIRLANIYOR