15 Temmuz 2015 Çarşamba, 12:16
'HAYALİM YENİ MALATYASPOR'DCA FORMA GİYMEK'
'HAYALİM YENİ MALATYASPOR'DCA FORMA GİYMEK'

Yeni Malatyaspor kampına dahil olan ancak sözleşme imzalanamayan ve kamptan ayrılan gurbetçi genç yetenek Cihan Cayan Duman, hayalinin bir gün Yeni Malatyaspor’da forma giymek olduğunu söyledi.

Almanya´nin SF Troisdorf kulübü U19 Gençlerinde forma giyen 1995 doğumlu Türk orta saha oyuncusu Cihan Cayan Duman, ilk kez konuştu. Önceki hafta Yeni Malatyaspor’un Bolu kampına dahil olan ve Yücel İldiz’in raporunda yeterli görülmediği için sözleşme imzalanmayan Cihan, tek hayalinin bir gün Malatyaspor forması giymek olduğunu ifade etti.

Duman, hakkında dolaşan ‘Hocası izin vermedi’ iddialarını da yalanlayarak, şunları söyledi; “Bundan 5-6 ay önce Almanya’da Yeni Malatyaspor kulübü seçme yaptı. Benimde ismim o seçmelerde vardı. O seçmelerde beğenilen oyuncular, sezon sonunda kampa çağrılarak denenecekti. Benim ismimde o vardı o seçmelerde. Yeni Malatyaspor’un sezon öncesi hazırlık kampı başladı. Bende o kampa çağrıldım. Kulüp yöneticisi Aziz Ayboğa beni telefonla aradı ve ben kampa katıldım. Hakkımda son günlerde ‘Hocası izni dışında kampa katıldı’ diye iddialar çıkmış. Bunlar hoş şeyler değil. Her futbolcunun lafta 50 tane hocası ortaya çıkıyor. Benim şuanda bir hocam falan yoktur. Birileri ortaya çıkıp ben onun hocasıyım diyorsa da, yalan söylüyor. Beni sadece bir menajerim var. Oda ‘Hartmut Meuleneers’ isimli kişidir. Onun dışında benim transferime kimse karışamaz” İfadelerini kullandı.

Bir gün Yeni Malatyaspor forması giymek istediğini dile getiren Cihan, “Ben, Yeni Malatyaspor’u çok sevdim. Çok köklü bir takım. Her futbolcu bu kulüpte forma giymek ister. Ben çok sevdim. Gönlüm isterdi sarı kırmızılı formayı giymek. Yeni Malatyaspor hocaları ve teknik ekibi eksiklerim olduğunu belirtti. Bende biran önce bu eksiklerimiz gidermeye bakacağım. Çok genç bir oyuncuyum. Üstüne koyacağım çok şeyler var. Daha çok çalışacağım, daha çok çabalayacağım ve bir gün tam hazır olduğumda Yeni Malatyaspor forması giyeceğim. Buna inanıyorum. Bu benim için en büyük onurdur. İnşallah Allah bunu bana nasip eder” dedi./FERDİ DURDU

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
'HAYALİM YENİ MALATYASPOR'DCA FORMA GİYMEK'