27 Ekim 2014 Pazartesi, 16:16
"HER GEÇEN GÜN DAHA İYİ MÜCADELE EDİYORUZ"
Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurtspor'un teknik sorumlusu Cihangir Serkan Meriç, takım olarak her geçen gün daha iyi mücadele ettiklerini söyledi. 
Son oynadıkları Dersimspor karşısında iyi mücadele etmelerine rağmen sahadan 2-0 mağlup ayrıldıklarını ifade eden Meriç, "Oyuna iyi başladık. Ancak maçın 16. dakikasında bariz ofsayttan kalemizde bir gol gördük. Geriye düşmemize rağmen oyuncularımız oyun disiplininden kopmadı ve iyi mücadele ettiler. Maçın ikinci yarısında deplasmanda oynamamıza rağmen rakibi bunalttık. Maçın son dakikasına kadar baskımız devam etti. Gol aradığımız dakikalarda kalemizde ikinci golü gördük" dedi.
Meriç, futbolcularını Dersimspor karşısında ortaya koydukları mücadeleden dolayı tebrik ederek, "Dersimspor deplasmanından puan ya da puanlarla dönmek istiyorduk. Bunun için iyi de mücadele ettik. Sahadan 2-0 mağlup ayrıldık ama oyuncularımızın mücadeleleri müthişti. Ben oyuncularımı, ortaya koydukları mücadele ve performanstan dolayı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
"HER GEÇEN GÜN DAHA İYİ MÜCADELE EDİYORUZ"