02 Şubat 2015 Pazartesi, 14:48
HER MAÇIN BÜYÜK ÖNEMİ VAR

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından 44 Malatyaspor'un kulüp başkan yardımcısı Turgay Rüzgar, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemek istediklerini söyledi.

Malatya Yeşilyurtspor ile son derece kritik bir karşılaşma oynadıklarını dile getiren Rüzgar, "Malatya'nın iki kardeş takımı karşı karşıya geldi. İyi bir mücadele oldu. Malatya Yeşilyurtspor ateş hattında bulunuyor. Bizimde şampiyonluk yolunda yara almamamız gerekiyordu. İyi bir maç oldu. Kazandığımız için mutluyuz" dedi.

 

"BÜTÜN MAÇLARIMIZI KAZANMALIYIZ"

Rüzgar, şampiyonluk yolunda her maçlarını kazanmak zorunda olduklarını ifade ederek, "Malatya Yeşilyurtspor'a bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum. İnşallah bundan sonraki maçlarında istedikleri galibiyetleri alırlar. Bizimde şampiyonluk yolunda bütün maçlarımızı kazanmamız gerekiyor. Bu anlamda Malatya Yeşilyurtspor karşısında galip geldiğimiz için mutluyuz" şeklinde konuştu.

Her maça final gözüyle baktıklarını kaydeden Rüzgar, "Bizim her hafta final niteliği taşıyor. Çünkü her maçın bizim için büyük bir önemi var. İlerleyen haftalarda çok daha zorlu karşılaşmalar oynayacağız. Bu zorlu haftaları en iyi şekilde geride bırakıp, şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz" diye konuştu./FERDİ DURDU

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
HER MAÇIN BÜYÜK ÖNEMİ VAR