05 Ağustos 2015 Çarşamba, 13:59
HERKES SPOR YAPIYOR
HERKES SPOR YAPIYOR

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün her yaz organize ettiği ‘Yaz Spor Okulları’ çalışmaları 40’a yakın branşta devam ediyor. Antrenörler eşliğinde Voleybol branşında çalışmalarını Atatürk Spor Salonunda sürdüren minik sporcular, Temel teknik ve beceri dersleri ile Voleybol öğreniyor.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün organize ettiği Yaz Spor Okulları kapsamında, gençler doyasıya spor yapma imkanı buluyor. Deneyimli antrenörler eşliğinde çalışmalarını 40’a yakın branşta çalışmaları sürdüren sporcular, kötü alışkanlıklardan da uzak duruyor. Voleybol branşsında çalışmalarını Atatürk Kapalı Spor Salonunda 2 grup halinde 2005-2006 ve 2007 doğumlu 40 sporcu ile çalışmalarını sürdüren Voleybol antrenörü Mesut Selçuk, çalışmaların zevkli ve eğlenceli geçtiğini ifade etti.

Selçuk, Voleybol branşı ile ilgili tüm temel teknikleri minik sporculara öğrettiklerine değinerek, şunları söyledi; “Voleybol branşına bu sene ilgi gerçekten çok fazla. 2005-2006 ve 2007 doğumlu sporcularımıza Atatürk Spor Salonumuzda voleybol branşının tüm teknik ve becerilerini öğretiyoruz. Haftada 3 gün 2 grup halinde çalışmalarımız sürüyor. Manşet Pas, Parmak Pas, Servis ve 4x4 Mini Voleybol maçlarımızla çocuklarımız hem voleybol öğreniyor hem de stres atıyorlar. Çocuklarımızın içinde çok yetenekli sporcular var. Onları kazanmak adına ve sporun gelişimi adına yapılan Yaz Spor Okulları faaliyetlerini çok faydalı buluyorum. Kayıtlarımız sürüyor. Yani bugün bile yeni kayıt olan bir çocuğumuz olsa bile, onu da çalışmalarımıza dahil ediyoruz. Spor yapmayan hiçbir gencimiz ve çocuğumuz kalmıyor” ifadelerini kullandı.

Yaz Spor Okullarının, okul açılışına kadar süreceğinin de altını çizen Selçuk, “Yaz Spor Okullarının kayıtları son gününe kadar devam ediyor. 12 Eylül’de okullar açılacak. Büyük olasılıkla 10 Eylül’e kadar çalışmalarımız sürecek. Gençlerimiz bu sayede kötü alışkanlıklardan kendilerini uzak tutuyor. Zevkli ve eğlenceli çalışmalar yapıyoruz. Özellikle ailelere tavsiyem, çocuklarını muhakkak herhangi bir spor branşına göndersin. Spor alışkanlıklarını kazandırsınlar” dedi.

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
HERKES SPOR YAPIYOR