26 Şubat 2014 Çarşamba, 12:35
HOCALI KATLİAMININ 22’NCİ YILI
Malatya Belediyesi Meclisi Bağımsız Üyesi Mehmet Moran, “Ermeniler tarihin her döneminde emperyalistler tarafından kullanılmıştır” diyerek, Hocalı katliamını kınadı.
Malatya Belediyesi Meclisi Bağımsız Üyesi Mehmet Moran, Hocalı katliamının 22. yılı nedeniyle yaptığı açıklamada, “Bizim insanımız benzer zulümleri Bosna’da, Batı Trakya’da, Irak’ta, Anadolu’da, Doğu Türkistan’da, Afganistan’da, Çeçenistan’da, Filistin’de, Cezayir’de, Maraş’ta, Antep’te, İzmir’de, Keşmir’de, Suriye’de yaşadı ve hala yaşıyor.
Türkiye de Ermeni den çok Ermeni geçinen her fırsatta ‘Hepimiz Ermeniyiz’ sloganları ile yürüyen sözde barış, sözde özgürlük havarilerinden aynı hassasiyeti bugün Hocalı katliamı için de bekliyorum” ifadelerini kullandı.
“Ermeni’den çok ermeni geçinen başta CHP olmak üzere tüm sivil toplum örgütlerinin, hala yüzde 20’si Ermeni işgalinde olan Azerbaycan toprakları için nasıl bir tepki takınacakları merak konusudur” diyen Moran, açıklamasını şöyle tamamladı.
“Ermeni yandaşlarına bir hatırlatma yapmak gerekirse 1988 yılında Ermenistan’da meydana gelen depremde 40 bin Ermeni ölmüş, yardımına ilk koşan Türkiye Cumhuriyeti olmuştur.
Ermeniler tarihin her döneminde emperyalistler tarafından kullanılmış ve makus kaderlerine terk edilmişlerdir. Tarih tekerrürden ibarettir. Müslüman Türk Milleti de ecdadının izinde yoluna devam edecektir. Bir Ermeni mezalimi olan Hocalı katliamını kınıyorum.”
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
HOCALI KATLİAMININ 22’NCİ YILI