04 Ağustos 2015 Salı, 12:51
'HOCAMIZIN İSTEĞİ DOĞRULTUSUNDA TRANSFER YAPACAĞIZ'
'HOCAMIZIN İSTEĞİ DOĞRULTUSUNDA TRANSFER YAPACAĞIZ'

PTT 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'un kulüp başkanı Adil Gevrek, teknik direktör Yücel İldiz'in isteği doğrultusunda transfer yapacaklarını söyledi.

Gevrek, takımın Bolu'da iki etaplı kamp çalışmalarını tamamladığını anımsatarak, 6 Ağustos'tan itibaren Malatya'da lig hazırlıklarına başlayacaklarını belirtti.

Bolu Termal'deki ikinci etap kamp çalışmalarında oynanan hazırlık karşılaşmalarında takımın eksiklerini gördüklerini ifade eden Gevrek, "İkinci etap kamp çalışmalarımız kapsamında 4 hazırlık karşılaşması oynadık. Bu hazırlık karşılaşmalarının 3'ünü kaybettik, son hazırlık maçını ise 2-1 galip tamamladık. Bu hazırlık karşılaşmalarında hocamız takımın eksiklerini en iyi şekilde gördü" dedi.

Gevrek, teknik direktör Yücel İldiz ile Malatya'da başlayacak olan lig hazırlıkları öncesi bir araya geleceklerini kaydederek, şunları söyledi: "Ligin başlamasına kısa bir süre kaldı. Takımımız 6 Ağustos'ta Malatya'da toplanarak, ligin birinci haftasında 1461 Trabzon ile oynayacağımız karşılaşmanın hazırlıklarına başlayacak. Malatya'da başlayacak olan hazırlıklar öncesinde hocamızla bir araya gelip, genel bir değerlendirme yapacağız. Hocamızın isteği doğrultusunda transfer yapacağız."

Gevrek, lige hazır bir şekilde girmek istediklerini ifade ederek, "Takıma yapılması gereken takviye varsa, hocamızla görüşüp, gereğini yapacağız. Transfer bitmeden almamız gereken futbolcu varsa, bu futbolcuları kadromuza katmak istiyoruz" diye konuştu.

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
'HOCAMIZIN İSTEĞİ DOĞRULTUSUNDA TRANSFER YAPACAĞIZ'