24 Ocak 2014 Cuma, 17:11
HULİSİ PORGALI, 2 KÖYÜ ZİYARET ETTİ
HULİSİ PORGALI, 2 KÖYÜ ZİYARET ETTİ
Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hulisi Porgalı, “Ben de bu toprakların insanıyım. Sizlerden biriyim, desteklerinizi bekliyorum” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi’nden Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hulisi Porgalı, Yeşilyurt’a bağlı Ortaköy ve Sal Konak köylerini ziyaret ederek köylüler ile bir araya geldi.
İlk olarak Yeşilyurt’un Sal Konak Köyü’nü ziyaret eden ve köylüler tarafından karşılanan Porgalı, köyü gezerek kendini tanıtıp, yerel seçimlerde destek istedi. Köydeki vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Hulisi Porgalı, kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyenleri de kırmadı. Çocuklarla yakından ilgilenen Porgalı, çocuklara çeşitli hediyeler de verdi.
Köyü gezerken sürü otlatan bir çoban ile karşılaşan Porgalı ve çobanın sıcak sohbeti ise dikkatlerden kaçmadı. Kendini tanıtan Porgalı, “Ben CHP’den Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayıyım. Sizlerden biriyim, bu toprakların insanıyım. Yeşilyurt’un köylerini gezip sizleri tanımaya çalışıyoruz. Yerel seçimlerde desteklerinizi bekliyorum” şeklinde konuştu.
Daha sonra Sağ Konak Köyü’ne geçen Hulisi Porgalı, burada da köydeki vatandaşlar tarafından karşılandı. Köylüler ile sohbet edip sıkıntılarını dinleyen Porgalı, yerel seçimlerde destek istemeyi de unutmadı.
Köyden ayrılacağı esnada kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyen çocuklarla hatıra fotoğrafı çektiren Porgalı, köye tekrar gidip ziyaret edeceği sözünü de verdi.
Hulisi Porgalı’ya ziyaretinde CHP Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Banu Sevil, CHP Kadın Kolları Başkanı Güllü Tuncer ve partililer de eşlik etti.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
HULİSİ PORGALI, 2 KÖYÜ ZİYARET ETTİ