21 Ocak 2014 Salı, 17:00
HULİSİ PORGALI, MÜSİAD’I ZİYARET ETTİ
 HULİSİ PORGALI:
- “İŞ ADAMLARI İLE İSTİŞARE İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ”  Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hulisi Porgalı, Yeşilyurt’un işadamları için çok önemli bir ilçe olduğunu belirterek, göreve geldikleri taktirde iş adamları ile istişareler halinde çalışacaklarını ve bu zorlu görevin üstesinden geleceğini söyledi. 30 Mart 2014’de yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı olan Hulisi Porgalı, seçim çalışmaları çerçevesinde, CHP Yeşilyurt ilçe Başkanı Banu Sevil ile birlikte Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi’ni ziyaret ederek çalışmaları ve hedeflediği projelerini anlattı.
30 Mart’tan sonra Malatya’nın büyükşehir statüsüne gireceğini hatırlatan Porgalı, “Malatya büyükşehir olduktan sonra iki tane metropol merkez ilçemiz olacak. Bizler de Yeşilyurt belediye başkanlığına talip olduk. Bu çerçevede gezilerimizi sürdürüp, Malatyalılar ile bir araya geliyoruz” dedi.
MÜSİAD’ın da bulunduğu bölgenin kendi bölgeleri olduğunu ifade eden Porgalı şöyle konuştu:
“MÜSİAD da bizim bölgemizde. Yeşilyurt’ta iki organize sanayi ve küçük organize sanayiler bulunmakta. İş adamlarımızın yoğun olduğu bir bölge. Bu bölgede çalışmalarımızı iş adamlarının ortak görüşleri ve istişareler halinde gerçekleştireceğiz.”
Kendisinin de Malatyalı bir iş adamı olduğunu belirten Porgalı, “Bende Malatyalı bir iş adamı olarak MÜSİAD’ın çalışmalarını yakından takip ediyorum. Çalışmalarından dolayı MÜSİAD başkanımızı takdir ediyorum. Önemli işlere imza atıyorlar. İş adamlarının sorunları ile yakından ilgileniyorlar” diye konuştu.
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin ise Porgalı’ya ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, Porgalı’ya Yeşilyurt için aldığı karara ve cesaretinden ötürü tebrik ederek, kararının kendisine ve Malatya’ya hayırlar getirmesini temenni etti.
Yeşilyurt’un Malatya ve iş adamları için çok önemli bir ilçe olduğuna vurgu yapan Balin, “Yeşilyurt çok önemli bir ilçe. İki tane organize sanayi bölgesi ve Özsan Sanayi Sitesi’nin de içerisinde bulunduğu, ticaretin kalbinin attığı bir ilçe. Onun için farklı bir gözle bakıyoruz. Sivil toplum kuruluşları olarak şehri belediye başkanlarımız ve ortak akıl ile yönetmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
HULİSİ PORGALI, MÜSİAD’I ZİYARET ETTİ