30 Ocak 2014 Perşembe, 16:34
HULİSİ PORGALI, PROJELERİNİ ANLATTI
Cumhuriyet Halk Partisi’nden Malatya Merkez İlçe Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hulisi Porgalı, “Mühendislerimiz ve şehir planlayıcılarımız ile birlikte tek tek yerinde inceleyerek büyük projeler çıkardık. İnşallah bu projeleri hayata geçiririz” dedi.
30 Mart 2014’de yapılacak olan yerel seçim çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam eden Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hulisi Porgalı, beraberinde partisinin Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Banu Sevil ve partililerle birlikte Yakınca Belediyesi’ni ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Porgalı, Yakınca Beldesi’nin bölgede adeta bir yıldız haline geldiğini belirterek, “Veysel başkanımızın kendi toprağımıza, benim ata dede toprağıma çok büyük hizmetleri olmuştur. Bu hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Üç dönem başarılı bir şekilde belediye başkanlığı yapmıştır. Yakınca bölgenin adeta yıldızı haline gelmiştir. Bu bölgeyi her konuda alt yapı üst yapı, sağlık, trafik, spor, sanat, kültürel her türlü faaliyetlerde de nefes aldıracak projeler yapılmıştır. Halkımızın sorunları ayrıntılı bir şekilde incelenerek çalışılmış” diye konuştu.
Yeşilyurt için yaptığı incelemeler sonucu hayata geçirmek istediği projeleri hakkında da bilgiler veren Porgalı, “Mühendislerimiz ve şehir planlayıcılarımız ile birlikte tek tek yerinde inceleyerek büyük projeler çıkardık. İnşallah bu projeleri hayata geçiririz” şeklinde konuştu.
Hulisi Porgalı, göreve geldiği taktide projelerini hayata geçireceğini, eğer görev kendisine nasip olmaz ise göreve gelen belediye başkanına sunacağını belirterek şu ifadeleri kaydetti:
“Bu iş nasip işi ve halkın teveccühü önemli. Eğer nasibimizde yoksa belediye başkanı olamazsak, projelerimizi göreve gelen belediye başkanımıza sunarız. Bundan hiçbir şekilde gocunmayız. Bizim genel düşüncemiz hizmet.”
CHP Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Banu Sevil de seçimlere kısa bir süre kaldığını ve Porgalı’nın büyük kabul gördüğüne vurgu yaparak, “Veysel başkanımızın bölgede yaptıklarını bizlerde beğenerek takip ettik. Buradaki hizmetleri tartışılmaz. Seçim döneminden sonrada başkanımız yine halkına hizmet edeceği bir görev ile meşgul olacaktır. Seçime 60 gün kadar çok kısa bir zaman kaldı. Çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Yeşilyurt belediye başkan adayımız çok büyük bir kabul gördü. İlçe ve il örgütü olarak bu durumdan oldukça memnunuz” açıklamasını yaptı.
Yakınca Belediye Başkanı Veysel Katırcı ise yerel seçim sürecinde Porgalı’ya başarılar dileyerek, hak edenin kazanmasını istedi.
Katırcı, “Bizler bu beldenin insanlarıyız. Hizmet edeni elbette alkışlayacağız. Yeşilyurt hizmet bakımından oldukça sıkıntılı bir il. Büyükşehir ile birlikte bütün ilin kapsanması uzak köylerinde bu bölgede yer alması kazanan arkadaşımızı biraz yoracaktır” ifadelerini kullandı.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
HULİSİ PORGALI, PROJELERİNİ ANLATTI