04 Şubat 2014 Salı, 16:02
HULİSİ PORGALI, YAKINKENT’İ ZİYARET ETTİ
Cumhuriyet Halk Partisi’nden Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı olan Hulisi Porgalı, Yakınkent’te esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Esnafı tek tek gezip, sohbet edip, sıkıntı ve sorunlarını dinleyen Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hulisi Porgalı, yerel seçimlerde de destek isteyerek “Yakınkent benim kalem olacak” dedi.
Esnafın kendini oldukça coşkulu bir şekilde karşılamasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Porgalı, “Esnafımız tarafından coşkulu karşılanmak bizleri oldukça memnun etti. İlgilerinden ve desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Diğer gezilerimde de gördüğüm kadarıyla buradaki esnafımızda sıkıntılı. İşleri çok durgun. Hakikaten ölü toprağı serpilmiş gibi. Bu bölgeye on bin konutlar deniyor. Burada on binlerce ev var ama yaşanan sıkıntıları bizlerde bizzat gördük. Bu da bizleri oldukça üzdü. Allah nasip ederde yönetime gelirsek bu sıkıntıları giderip, yeniden yaşam merkezi haline getirip, şenlendireceğiz. Esnafımızın da yüzü gülecek” diye konuştu.
Şimdiye kadar yaptığı hizmetlerden dolayı Yakınca Belediye Başkanı Veysel Katırcıya teşekkür eden Porgalı, “Bu bir bayrak yarışıdır. Yaptıklarından dolayı Yakınca Belediye Başkanımız Veysel Katırcıya teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da nasip olursa bu bayrağı biz alıp bir taşın üstüne bir taş da biz koymak istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
HULİSİ PORGALI, YAKINKENT’İ ZİYARET ETTİ