29 Ocak 2014 Çarşamba, 10:51
HULİSİ PORGALI’DAN FB’YE DESTEK
 Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hulisi Porgalı, Malatya Genç Fenerbahçeliler Derneği Üyeleri ve Fenerbahçe taraftarları ile birlikte Fenerbahçe-Torku Konyaspor maçını izledi.
Cumhuriyet Halk Partisi’nden Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı ve aynı zamanda Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un As Başkanı olan Hulusi Porgalı, Malatya Genç Fenerbahçeliler Derneği üyeleri ve Fenerbahçe taraftarları ile birlikte Malatya Kanlboyu’nda bir cafede Malatya Genç Fenerbahçeliler Derneği ve Fenerbahçe taraftarları ile birlikte maçı izledi. Porgalı, zaman zaman taraftarlar ile birlikte Fenerbahçe’ye tezahüratlarda bulundu.
Porgalı’ya desteklerinden dolayı teşekkür eden Genç Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Tekin Alptekin, “Hulisi Porgalı bizi yalnız bırakmadı. Desteklerinden dolayı derneğimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.
Hulisi Porgalı gelmeden 10 dakika önce Fenerbahçe’nin bir gol attığını belirten Alptekin, “Hulisi Bey gelmeden 10 dakika önce Fenerbahçe bir gol attı. Hulisi Bey Fenerbahçe’ye uğurlu geldi” diye konuştu.
Spora gönül veren bir insan olduğuna vurgu yapan Hulisi Porgalı ise, “Malatya’da sporu seven ve Malatyaspor’un yönetiminde bulunan biriyim. Burada gençler ile birlikte olmaktan mutluluk ve gurur duydum. Çok neşeli, güzel ve düzeyli bir şekilde maç izliyorlar. Bende bu eğlencelerine katıldı. Yönetim kuruluna ve başkanımıza teşekkür ediyorum. Pazar günü Malatyaspor ile sevindik, bugün de Fenerbahçe ile sevineceğiz” ifadelerini kullandı.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
HULİSİ PORGALI’DAN FB’YE DESTEK