30 Ocak 2014 Perşembe, 17:00
HULİSİ PORGALI’DAN YMS’YE MORAL ZİYARETİ
Cumhuriyet Halk Partisi’nden Malatya Merkez İlçe Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hulusi Porgalı, Yeni Malatyaspor antrenmanını ziyaret ederek Gümüşhanespor maçı öncesi takıma başarılar diledi ve Sarıyer maçındaki 1-0 galibiyetten ötürü de oyuncuları tebrik etti.
Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı ve aynı zamanda Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un As Başkanı olan Hulusi Porgalı beraberinde CHP İl Başkanı Enver Kiraz ile birlikte Yeni Malatyaspor antrenmanını ziyaret ederek Gümüşhanespor maçı öncesi takıma başarılar diledi.
Oyuncular ve yönetim kurulu ile bir süre sohbet eden Porgalı, Sarıyer maçında galibiyet ile ayrılmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Son dakika da olsa Sarıyer maçından 1-0 galip ayrılmanın sevincini yaşıyoruz. O gölün bizi sevindirdiği kadar hiçbir şey bizi bu kadar sevindiremezdi. Siyasi kimliğimin yanında Yeni Malatyaspor'un As Başkanlık görevini yürütüyorum. Burada maddi ve manevi bütün emeklerimizin karşılığı takımın aldığı galibiyetler ve başarılar ile ölçülüyor” dedi.
Yeni Malatyaspor-Sarıyerspor Maçını şehir dışında izlediğini fakat gönlünün hep Malatya’da ve Yeni Malatyaspor taraftarı ile olduğunu belirten Hulisi Porgalı, “Bugün yeni ekibimiz ve yeni hocamızı kutlamaya geldim. Ben maçı İstanbul’a izledim. Ama kalbim, gönlüm Malatya’da idi. İlk haftanın zor da olsa getirdiği galibiyet ile inanıyorum ki sene sonunda şampiyon olacağız. Bu üç puan bize şampiyonluğu getirecek. Yolumuz açık olsun” şeklinde konuştu.
CHP İl Başkanı Enver Kiraz ise fiili olarak sporun içerisinde bulunmazlarsa bile gönüllerinin hep spordan yana olduğunu belirterek, “Bizim toplumumuzda erkekler futbola daha meraklı oluyor. Malatyaspor’un bizler için her zaman ayrı bir yeri var. Malatyaspor hepimizin ortak bir değeri. Spor demek kardeşlik ve centilmenlik demektir” ifadelerini kaydetti.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
HULİSİ PORGALI’DAN YMS’YE MORAL ZİYARETİ