25 Nisan 2016 Pazartesi, 15:23
HÜSN-Ü HAT, TEZHİP VE MİNYATÜR SERGİSİ AÇILDI
 Malatya’da, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında, Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezleri (MABESEM) hat kurslarında, eğitmen ve kursiyerler tarafından hazırlanan Hüsn-ü Hat, Tezhip ve Minyatür Sergisi açıldı.
Kutlu Doğum Haftası kapsamında Hüsn-ü Hat, Minyatür ve Tezhip sanatıyla yazılan ve içerisinde hadislerin yer aldığı sergi Malatyapark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde vatandaşların ilgisine sunuldu. Sergi açılışına Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şefik Şengün, Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, Malatya İl Müftüsü Ümit Çimen, Malatya Girişim Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Kavuk, kursiyerler ve eğitmenler katıldı.
Açılışta bir konuşma yapan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, sergideki eserlerin yoğun bir çabayla hazırlandığını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.
Malatya İl Müftüsü Ümit Çimen ise serginin çok anlamlı olduğunu ifade ederek, serginin hayırlara vesile olmasını temenni etti.
Açılış konuşmalarının ardından kurdele kesimine geçildi. Daha sonra, açılışa katılan protokol üyeleri ve davetliler sergiyi gezerek kursiyerler ve eğitmenlerden bilgiler aldı.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
HÜSN-Ü HAT, TEZHİP VE MİNYATÜR SERGİSİ AÇILDI