27 Temmuz 2014 Pazar, 13:49
HUZUREVİ VE MİAD SEVGİ EVLERİNE ANLAMLI ZİYARET
AK Parti Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık ve Mustafa Şahin ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Ramazan bayramı dolayısıyla Huzurevi ve MİAD Sevgi Evlerini ziyaret etti. 
İlk ziyaret Huzurevine gerçekleştirildi. AK Parti Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık ve Mustafa Şahin ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Huzurevi sakinleriyle bir araya gelerek, bayramlarını kutladı. Daha sonra MİAD Sevgi Evlerini ziyaret eden heyet, çocuklarla uzun süre vakit geçirdi.
Ziyaretler sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Ramazan Bayramı dolayısıyla Huzurevi ve MİAD Sevgi Evlerini ziyaret ettiklerini belirtti.
Polat, "İlk olarak Huzurevinde kalan büyüklerimizi ziyaret ettik. Onlarla hasbıhal ederek, bayramlarını kutladık. Ardından da MİAD Sevgi Evlerinde kalan çocuklarımızı ziyaret ettik" dedi.
AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise, Huzurevi sakinleri ve MİAD Sevgi Evlerinde kalan çocukların bayramlarını kutladıklarını ifade ederek, "Bayram arifesinde devletin sosyal güvencesi altında hayatlarını sürdürmeye çalışan Huzurevinde kalan büyüklerimizi ve MİAD Sevgi Evlerinde kalan çocuklarımızla bir araya geldi. Bayram öncesinde büyüklerimiz ve evlatlarımızla bir arada olalım diye düşündük. Hem de onlara bir aile ortamı içerisinde bayramlaşma yapmak istedik. Elimizden geldiğince bu gibi kurumlarımızı ziyaret edip, devletin sosyal yönünü en iyi şekilde uygulayan bu kurumlarımızda kalan insanlarımızla bir araya geliyoruz" şeklinde konuştu.
Şahin, İslam coğrafyasında akan kanın durmasını Cenabı Allah'tan niyaz ederek, "Filistin'de, Suriye'de, Irak'ta ve Afganistan'da zalimlerin zulmü altında hayatlarını sürdürmeye ve ibadetlerini yapmaya çalışan, akan kanın durması için mücadele eden bütün insanlarımıza Cenabı Allah yardım etsin. Özellikle katil, terörist İsrail'in reva görmüş olduğu zulme şahit oluyoruz. Akıttıkları o masum kanda boğulacaklar" diye konuştu.
AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık da, bayram arifesinde Huzurevi ve MİAD Sevgi Evlerini ziyaret ettiklerini söyledi.
Çalık, İslam coğrafyasında yaşanan olayların bir an önce sona ermesini dileyerek, "Akan kanın bir an önce durmasını, ilahi adaletinde yerini bulmasını yüce rabbimden niyaz ediyorum. Filistin ve Gazze'de bombalar yeri göğü inletiyor. Hala her saat başı bir çocuk ölüyor. İnşallah bu mübarek Ramazan bayramı, bize kardeşliği, barışı ve sevgiyi kazandırır" dedi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
HUZUREVİ VE MİAD SEVGİ EVLERİNE ANLAMLI ZİYARET