10 Temmuz 2015 Cuma, 16:15
İÇ TRANSFER GÖRÜŞMELERİ HIZLANDI
İÇ TRANSFER GÖRÜŞMELERİ HIZLANDI

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) takımlarından Malatya Yeşilyurtspor'un Kulüp Başkanı Dursun Cumali Sucu, iç transfer görüşmelerini hızlandırdıklarını ifade etti.

Geçtiğimiz sezon BAL Ligi'nde genç bir kadroyla mücadele eden ve kurumsallaşma adına büyük adımlar atan Malatya Yeşilyurtspor, yeni sezonla ilgili hazırlıklarını sürdürüyor. Kısa sürede iç transferi bitirip, statünün belirlenmesinden sonra dış transfere yoğunlaşmak isteyen Malatya Yeşilyurtspor'da kamp çalışmaları ise Ağustos ayının başında başlayacak.

Yeni sezon hazırlıklarıyla ilgili açıklamada bulunan kulüp başkanı Dursun Cumali Sucu, 5 Temmuz itibariyle iç transfer çalışmalarına başladıklarını kaydederek, mevcut futbolcularla teker teker görüştüklerini belirtti.

Şuana kadar iç transferde herhangi bir sorun yaşamadıklarını ifade eden Sucu, "İç transferde mevcut kadromuzu büyük oranda koruma kararı almıştık. Bu kapsamda da futbolcularımızla teker teker görüşmelerimizi yapıyoruz. Şuana kadar Yunus Emre, Turgut, Murat ve Nurettin ile anlaştık. Bundan sonraki süreçte de görüşmelerimizi sürdüreceğiz.

Sucu, dış transferde de bazı oyuncularla görüştüklerini kaydederek, listede yer alan futbolcularla ön görüşme yaptıklarını, statünün netleşmesinin ardından anlaştıkları futbolcularla sözleşme imzalayacaklarını belirtti./FERDİ DURDU

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
İÇ TRANSFER GÖRÜŞMELERİ HIZLANDI