02 Şubat 2018 Cuma, 20:00
İdarecilere ve öğretmenlere Profosyonellik Eğitimi
Yeni Hamle Eğitim Kurumları tarafından okul müdürlerine ve öğretmenlerine yönelik “Profosyonel Öğretim Becerileri” konulu seminer düzenlendi. 
Prof. Dr. İbrahim Gezer’in konuşmacı olarak katıldığı seminerde dünyada ve Türkiye’deki eğitim yöntemleri çeşitli örneklerle anlatılırken özellikle PISA İsmiyle bilinen ve 2000 yılından itibaren dünya çapında uygulanan değerlendirme yani bir tür sınav olan yöntem hakkında ilginç örnekler verildi.
Programda Türkiye’deki okulların neden alt sıralarda yer aldığı da istatistik bilgilerle anlatıldı .Eğitim konusunda okul-aile-öğrencinin bir bütün olarak hareket etmesiyle başarıya daha kolay ulaşılacağının altı çizildi.
Konuşmacının sözlerini tamamlamasının ardından kürsüye gelen Yeni Hamle Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ahmet Polat Kaya, 20 yılı aşkın bir süredir eğitim sektörünün içinde olduklarını belirterek, “İlköğretimden üniversiteye gidene kadar her tür öğrenciyle muhatap oluyoruz. Ülkelerin gücünün ancak nitelikli insan yetiştirmekten geçtiğini çok iyi biliyoruz ve üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmek için çalışıyoruz” diye konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
İdarecilere ve öğretmenlere Profosyonellik Eğitimi