18 Şubat 2014 Salı, 16:53
İLÇELERİMİZ YENİ HASTANELERİNE KAVUŞUYOR
AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Pütürge Devlet Hastanesi’nin 1 ay sonra açılacağını, Doğanşehir ve Hekimhan ilçe hastanelerinin önümüzdeki yıl hizmete gireceğini belirterek, Akçadağ ilçesindeki hastanenin de temelinin atıldığını söyledi.
Milletvekili Çalık, beraberinde AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Bayram Taşkın ve AK Parti’nin Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hacı Uğur Polat ile birlikte Sağlık İl Müdürü Nail Umay’ı ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Milletvekili Çalık, “Arapgir ilçemizde hayırsever işadamımızın yaptırdığı Devlet Hastanesi’nin açılışını geçtiğimiz yıl Sağlık Bakanımızın da katılımı ile hizmete açmıştık. Pütürge’deki ilçemizdeki hastanemiz bitti ve teslimatı yapılacak, açılışını yaklaşık 1 ay sonra yapmayı umut ediyoruz. Akçadağ ilçemizdeki hastanemizin temelini attık. Hekimhan ilçemizde çok güzel bir hastane yapılıyor ve önümüzdeki yıl oranında teslimatı yapılacak. Doğanşehir’deki hastanemiz ile ilgili yeni bir ihale süreci başladı ve önümüzdeki yıl oranında açılışını gerçekleştireceğiz. İlçelerimizdeki hastanelerimiz ve merkezdeki hastanemiz ile birlikte Malatya’da çok önemli sağlık yatırımlarını gerçekleştirdik” diye konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
İLÇELERİMİZ YENİ HASTANELERİNE KAVUŞUYOR