15 Şubat 2015 Pazar, 17:56
"İNGİLİZ HAFTASINDA CİDDİ MAÇLAR OYNAYACAĞIZ"

Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Feyyaz Uçar, Turgutluspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, bundan sonraki süreçte galibiyet serisi yakalamak istediklerini söyledi.

Turgutluspor maçı sonrası basın açıklaması yapan Uçar, "6 haftalık süreçte rakiplerimizin ciddi puan kayıpları oldu. Dolayısıyla bu galibiyet bizim için çok önemliydi. Zirveye tutunma adına önemli bir galibiyet oldu. Rakiplerimizin bu puan kayıpları devam edecek. Biz, bir seri yakalamak istiyoruz. İnşallah bu maçta bir başlangıç olur" dedi.

 

"İNGİLİZ HAFTASINDA CİDDİ MAÇLAR OYNAYACAĞIZ"

Tecrübeli teknik adam, önlerinde zorlu 3 maç olduğunu kaydederek, "Bundan sonraki süreçte çok ciddi maçlar oynayacağız. İlk olarak Trabzon deplasmanına gideceğiz. Zorlu bir rakiple deplasmanda karşılaşacağız. Gerek saha koşulları gerekse de aldığı sonuçlarla gözünü zirveye, ilk 6'ya çevirmiş bir takımla oynayacağız. Ardından da grubun lideri Ümraniyespor ile karşılaşacağız. Daha sonra da Tarsus İdman Yurdu ile karşı karşıya geleceğiz. Turgutluspor karşısında aldığımız galibiyetle, İngiliz haftasına moralli gireceğiz" ifadelerini kullandı.

 

"OYUN OLARAK MEMNUNUM"

Uçar, takımın Turgutluspor karşısında ortaya koyduğu oyun ve mücadeleden memnun olduğunu ifade ederek, şunları söyledi: "Oyun olarak memnunum. Futbolcularımız iyi mücadele etti. Goller dışında yakaladığımız net pozisyonlar var. 6-7 pozisyon yakaladık. Rakibimize fazla pozisyon vermedik. Bizim ikram ettiğimiz bir pozisyon var. İyi mücadele ettik. İnşallah bundan sonra böyle devam edeceğiz."/FERDİ DURDU

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
"İNGİLİZ HAFTASINDA CİDDİ MAÇLAR OYNAYACAĞIZ"