30 Ocak 2014 Perşembe, 16:53
İNÖNÜ MAHALLESİ ÇOK AMAÇLI SOSYAL TESİS TAMAMLANDI
Malatya Belediyesi tarafından projelendirilerek hayata geçirilen İnönü Mahallesi ile birlikte civar mahallelerin de sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak olan ve İnönü Bölge Parkı içinde yapılan Çok Amaçlı Sosyal Tesisi’nin inşaat çalışmalarını tamamladı.
Mahallelerde sanat ve eğitim kurslarının yanı sıra mevlit ve taziye programları gibi etkinliklerde kullanılacak şekilde yapılan çok amaçlı sosyal tesisler vatandaşların büyük beğenisini topluyor.
Çok Amaçlı Sosyal Tesis ile ilgili verilen bilgilere göre; tek katlı olan ve 260 metrekarelik alan üzerine kurulu çok amaçlı sosyal tesisin içinde bay-bayan salonlar, mutfak, depo, mescit, WC ve engelli WC’si bulunuyor.
En küçük detayları düşünülerek yapılan tesis tek katlı betonarme karkas yapı sistemiyle yapıldı. Dış cephesi modern mimari yapı görünümlü kiremit renkli koto kaplama ile yapıldı. Bakır işlemeli bay-bayan girişli olmak üzere 2 kapı girişli olarak planlanan tesiste yer döşemeleri tavana kadar fayans. Doğalgaz ısı sistemlerine sahip tesiste mutfaklarda mutfak dolabı ve tezgahları da birinci sınıf malzemeyle dizayn edildi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
İNÖNÜ MAHALLESİ ÇOK AMAÇLI SOSYAL TESİS TAMAMLANDI