02 Mayıs 2014 Cuma, 13:53
İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ, 2. AMATÖRDE FIRTINA GİBİ ESİYOR
 Malatya 2. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'nde mücadele eden İnönü Üniversitesi, ligde oynadığı 5 karşılaşmayı kazanarak, 15 puanla zirvede yer alıyor. 
Ligde B Grubu'nda mücadele eden İnönü Üniversitesi, 5'te 5 yaptı. 15 puanla zirvede yer alan İnönü Üniversitesi, rakip ağlara 26 gol bırakırken, kalesinde 4 gol gördü.
İnönü Üniversitesi Futbol Takımı Antrenörü Murat Kurt, "İnönü Üniversitesi'ndeki öğretim üyelerinin destekleriyle takımımızı oluşturduk ve 2. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'nde mücadele etmeye başladık. İnönü Üniversitesi'nin tesis ve imkanlarından faydalanarak, iyi bir takım oluşturduk. Üniversiteden öğrencilerle birlikte dışarıdan gelen öğretmen arkadaşlarımızın katılımıyla oluşturduğumuz takım şuanda iyi gidiyor. Üniversite olarak Malatya futboluna katkıda bulunmak istiyoruz" dedi.
Malatya futboluna örnek bir takım olmak istediklerini dile getiren Kurt, "2. Amatör Küme'den 1. Amatör Kümeye, oradan da BAL Ligine çıkması hedefliyoruz. İmkanlarımız el verdiği sürece gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Ayrıca İnönü Üniversitesi olarak Malatyalı futbolculara fayda sağlamak istiyoruz. Bu şekilde Yeni Malatyaspor'un da destekçisi olacağız" diye konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ, 2. AMATÖRDE FIRTINA GİBİ ESİYOR