04 Ocak 2018 Perşembe, 20:21
İnönü Üniversitesispor, Golcü Burak Dilek’i Transfer Etti
 Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden İnönü Üniversitesispor Orduzuspor U19 takımı kaptanı Burak Dilek’i kadrosuna kattı. 
Devre arası kamp çalışmalarını Malatya sürdüren kırmızı beyazlı ekip, transferde Burak Açil’in ardından forvet oyuncusu Burat Dilek’i de renklerine bağladı.
Kendi öz kaynakları olan Malatya’nın amatör takımlarında gelecek vaat eden sporcuları kadrosuna katmayı hedefleyen İnönü Üniversitesispor, bu doğrultuda Orduzuspor U19 takımı kaptanı Burak Dilek’i kadrosuna kattı.
“Güveni boşa çıkarmama adına var gücümle çalışacağım”
Transferiyle ilgili konuşan genç futbolcu Burak Dilek, hedefleri doğrultusunda kendisine kucak bir kulübe transfer olduğunu belirterek, “Öncelikle hedefime ulaşma noktasında bana kucak açan İnönü Üniversitesispor’un güvenini boşa çıkarmama adına var gücümle çalışacağım. Bal Liginde mücadele eden takımdaki arkadaşlarımın da desteğini görerek başarılı olacağıma inanıyorum. Her iki tarafa da hayırlı olsun diyorum. Eski takımım da bana emek veren başkan, yönetici, teknik heyet ve futbolcu kardeşlerime teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
İnönü Üniversitesispor, Golcü Burak Dilek’i Transfer Etti