23 Aralık 2014 Salı, 11:19
İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİSPOR, NAMAGLUP YOLUNA DEVAM EDİYOR
 Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Ligi takımlarından Malatya İnönü Üniversitesispor, namaglup yoluna devam ediyor. 
Geçtiğimiz sezon 2. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'nde namaglup şampiyon olan ve Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Ligi'ne yükselen İnönü Üniversitesispor, 5. hafta sonunda oynadığı 4 karşılaşmada 12 puan topladı.
Bu sezon Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) hedefiyle yola çıkan İnönü Üniversitesispor, A Grubu'nda bir maçı eksik 12 puanla zirvede yer alıyor.
LİGDE 5 HAFTA GERİDE KALDI
Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'nde 5 hafta geride kaldı.
A Grubu'nda bir maçı eksik olan İnönü Üniversitesispor, 12 puan ve averajla liderliğini sürdürdü. 12 puana sahip bir diğer takım Doğanşehir Belediyespor ise 12 puanla ikinci sırada yer aldı. 7 puanı bulunan Orduzuspor 3. sırada yer alırken, 6 puanı bulunan ekiplerden Çatyol Belediyespor 4., Kale Gençlerbirliği ise 5. sırada bulunuyor.
B Grubu'nda ise bir mağlubiyeti bulunan Demirspor, 12 puanla zirvede yer alıyor. 12 puanı bulunan Tecdespor ise averajla ikinci sırada bulunuyor. 8 puanlı Battalgazi Belediyespor 3. sırada yer alırken, 7 puanı bulunan 3 takımdan Kaldırımgücü 4., Girmana Belediyesi İpekyoluspor 5., Malatyaspor ise 6. sırada yer alıyor.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİSPOR, NAMAGLUP YOLUNA DEVAM EDİYOR