10 Ağustos 2015 Pazartesi, 14:19
'İNŞALLAH HEDEFİMİZE ULAŞIRIZ'
'İNŞALLAH HEDEFİMİZE ULAŞIRIZ'

'İNŞALLAH HEDEFİMİZE ULAŞIRIZ'

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) takımlarından 44 Malatyaspor'un tecrübeli futbolcusu Cuma Nasır, bu sezon hedefe ulaşmak istediklerini söyledi.

44 Malatyaspor'un başarısı için ter döken Nasır, yeni sezon hazırlıklarının iyi geçtiğini ifade ederek, kamp dönemini istedikleri gibi geçirip, sezona en iyi şekilde başlamak istediklerini kaydetti.

Tecrübeli futbolcu, takıma yeni katılan futbolcularla birlikte kadrolarının güçlendiğini belirterek, bu sezon mutlu sona ulaşmak istediklerini dile getirdi.

Amaçlarının bu sezon Spor Toto 3. Lige çıkmak olduğunu ifade eden Nasır, "2015 2016 sezonu hem kendimiz adına hem de kulübümüz adına inşallah hayırlı geçer ve şampiyonluk nasip olur. Bu sezonda hedeflerimiz var. İnşallah bu hedeflerimize ulaşırız. 44 Malatyaspor'un kuruluş yılından bu yana hedefi hep şampiyonluk olmuştur. Bizde o hedefe ulaşmak için çalışıyoruz. Amacımız bu sene şampiyon olmak. İnşallah kamp dönemlerini en iyi şekilde geçirir, sezona da iyi bir başlangıç yaparız. Takım olarak artık bu sezon mutlu sona ulaşmak istiyoruz" dedi.

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
'İNŞALLAH HEDEFİMİZE ULAŞIRIZ'