03 Temmuz 2015 Cuma, 15:24
İNTERNET KAFEDEN PASSOLİG BAŞVURU HİZMETİ
 Yeni Malatyaspor taraftarının 2 hafta önce satışa sunulan taraftar stat giriş kartı Passolig’e yeterli ilgiyi göstermemesi Malatya’daki bir internet kafe sahibini harekete geçirdi. 
PTT 1.Lig için hazırlanan elektronik bilet Passolig’in satışa sunulmasıyla birlikte internet üzerinden başvurular alınmaya başlamıştı.
Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) geçen yıl başlattığı Passolig uygulamasında Galatasaray en fazla başvuru yapan kulüp durumunda iken, Yeni Malatyaspor ise genel başvuruda 34. Sırada.
Başvuruları internet üzerinden yapılan Passolig’e Yeni Malatyaspor taraftarı 2 haftada 555 başvuru yapınca, Malatya’daki internet kafe sahibi Erdoğan Özdemir harekete geçti.
Malatyalı futbolseverleri harekete geçirmek için kafesinin camına “Passolig başvurusu alınır” ilanı asan internet kafe sahibi Erdoğan Özdemir, böylelikle hem futbolseverleri elektronik bilet konusunda bilinçlendirmeyi, hem de başvuru sayısını arttırmayı amaçlıyor.
Favorim İnternet Kafe, müşterilerine Passolig başvurusu esnasında farklı kolaylıklar da sağlıyor.
Kafesine, “Haydi Malatya takıma sahip çık. Profesyonel tecrübemizle Malatya’da spor camiasının buluşma noktası Favorim İnternet Cafe’de bankaya, PTT'ye gitmeden para yatırma sırası beklemeden tüm işlemler tek koldan seri bir şekilde yapılmaktadır. Acele edin yoğunluğa kalmadan kartınızı alın” ilanı asan Erdoğan Özdemir, amacının Malatyalıların Passolig’e ilgisini artırmak olduğunu söyledi.
Yeni Malatyaspor’un PTT 1.lig’e çıkmasıyla birlikte Malatyalıların da Passolig ile tanıştığını kaydeden Özdemir, “Passolig uygulması geçen yıl başladı. Yeni Malatyaspor’un şampiyon olup bir üst lige çıkmasıyla birlikte Malatyalılar da bu yeni uygulamayla tanışmış oldu. Gördüğüm kadarıyla 2 haftalık sürede bilet başvuru sayısı çok az. Malatya’nın bir futbol kenti olduğunu düşünecek olursak, bu sayısı gerçekten şehrimize yakışmıyor. Ben bu duruma kendimce bir çözüm bulmaya çalıştım. İnternet kafe işletmemi Passolig başvurusu konusunda tam teşekküllü bir hale getirdim. Passolig’e başvuru yapmak isteyen futbolseverler bankaya gitmeden, sıra beklemeden tek seferde kartlarına kavuşabilecekler. Tabi bir taraftan da elektronik bilet uygulamasıyla ilgili insanları bilgilendiriyoruz” dedi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
İNTERNET KAFEDEN PASSOLİG BAŞVURU HİZMETİ