08 Eylül 2014 Pazartesi, 17:48
İSTANBUL OPEN KARATE TURNUVASINDA 2.CİLİKLE ADINDAN BAHSETTİRDİ
Malatyalı karateci Caner Aygören, İstanbul Open Karate Turnuvası'nda +70 kilogramda 2. oldu. 
9. İstanbul Open Ümitler, Gençler ve Veteranlar Karate Turnuvası 5-7 Eylül tarihlerinde İstanbul'da yapıldı. 57 ülkeden 600'e yakın sporcunun katıldığı turnuvada, ümitler kategorisinde +70 kilogramda mücadele eden Caner Aygören, ikinci oldu.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Karate Malatya İl Temsilcisi Resul Uluca, 9. İstanbul Open Ümitler, Gençler ve Veteranlar Karate Turnuvası Malatya'dan bir sporcunun katıldığını ifade ederek, ümitlerde derece yapan Caner Aygören'i tebrik etti.
İstanbul Open'ın Dünya Karate Şampiyonasına katılacak sporcular için bir hazırlık niteliğinde olduğunu dile getiren Uluca, "Caner Aygören, 2012 yılında İzmir'de yapılan Türkiye Karate Şampiyonası'nda Türkiye üçüncüsü olmuştu. Sporcumuz, 9. İstanbul Open Ümitler, Gençler ve Veteranlar Karate Turnuvası'nda da kilosunda ikinci oldu. Dünya Karate Şampiyonası'nda da kendisinden iyi bir derece bekliyoruz" dedi.
Uluca, Erzurum'da yapılan 11. Uluslararası Palandöken Karate Şampiyonası'nda da Malatya Büyükşehir Belediyesporlu karatecilerin 3 madalya kazandıklarını ifade etti.
İstanbul Open'de kilosunda ikinci olan Caner Aygören ise, antrenörü Sedat Turgut ve Malatya Büyükşehir Belediyespor'un karate takımı sporcularının sayesinde form grafiğinin her geçen gün yükseldiğini belirtti.
Aygören, İstanbul Open'de elde ettiği ikincilikten dolayı mutlu olduğunu kaydederek, bundan sonraki süreçte başarılarını artırarak, devam ettirmek istediğini söyledi.

8_EYLUL_ISTANBUL_OPEN_KARATEDE_IKINCI_OLDU paylaşan: metinkayatv
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
İSTANBUL OPEN KARATE TURNUVASINDA 2.CİLİKLE ADINDAN BAHSETTİRDİ