01 Mart 2014 Cumartesi, 17:47
ITLIK, TÜRK EĞİTİM-SEN İLE BEŞKONAKLAR ESNAFINI ZİYARET ETTİ
 Malatya merkez ilçe Battalgazi Belediye Başkanlığı adayı Fahrettin Kıtlık, yönetime geldikleri takdirde Türk Eğitim-Sen’in sesi olacaklarını ve esnaflarında bütün sıkıntılarını çözeceklerini söyledi.
Milliyetçi Hareket Partisi’nin Merkez İlçe Battalgazi Belediye Başkanlığı adayı Fahrettin Kıtlık, 30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında beraberinde partililer ile birlikte Türk Eğitim-Sen Malatya Şubesi ile Beşkonaklar-Sinema Caddesi esnafını ziyaret etti.
Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Ekrem Şenol ve üyeler ile sohbet edip istişarelerde bulanan Kıtlık, yönetime geldiklerinde Türk Eğitim-Sen’in sesi olacaklarına vurgu yaparak, “Yeni çıkan yasaya göre 73 bin okul yöneticisinin görevden alınacağını öğrendim. Bundan öte stajyer öğretmenliğin kalkıp sınav ile öğretmen alınacak. Bu şekilde olduğu zaman torpilli öğretmenler çıkacaktır. Bu torpilli öğretmenler de çıktı zaman büyük bir haksızlık olacaktır. Burada Türk Eğitim-Sen’e söz veriyorum ve yaptıkları her eylemde yanlarında olacağız. Seçildiğimiz zamanda Türk Eğitim-Sen’in sesi olacağız” şeklinde konuştu.
Türk Eğitim-Sen Malatya Şube Başkanı Ekrem Şenol ise Kıtlık’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Türk Eğitim Sendikası yönetim kurulu olarak Fahrettin Kıtlık ve ekibine yerel seçim sürecinde başarılar dileriz. İnşallah bu millete, milletin öz evlatlarının makamlarına geçip oturması ve milletimizi idare etmeleri için dua ediyoruz” dedi.
Daha sonra Beşkonaklar-Sinema Caddesi esnaflarını ziyaret eden Kıtlık, esnaflar ile yakından ilgilenip, sıkıntı ve taleplerini dinledi. Kıtlık yerel seçim çalışmaları kapsamında esnafları ziyaret ettiklerini ve gittikleri her yerde esnafların birçok sıkıntıları ile karşılaştıklarını belirterek, yönetime geldikleri takdirde bu sıkıntıları çözeceklerini ifade etti.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
ITLIK, TÜRK EĞİTİM-SEN İLE BEŞKONAKLAR ESNAFINI ZİYARET ETTİ